Użycie przeczekania dopiero po doładowaniu? Jeśli nawet mam MP na normę regena, to przy wcześniejszym przeczekaniu i tak się może doładować. Warto brać takie ryzyko pod uwagę.
Użycie przeczekania dopiero po doładowaniu? Jeśli nawet mam MP na normę regena, to przy wcześniejszym przeczekaniu i tak się może doładować. Warto brać takie ryzyko pod uwagę.
Ostatnio edytowane przez GalaxyPL ; 11-05-2025 o 17:01
A to ci historia.
To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
Odrodzenie Black Legion
Przenoszę, ale będzie trzeba poprawić taktyki.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
nie ma wrednej chmury w zdolkach, + spowolnienie jest dziwnie przesunięte względem reszty. Nadal brakuje pocisku fortuny, którego również może użyć na pomyślności.
tak, okrutne opary i wredna chmura stosuje na niskim hp (wydaje mi się, że poniżej 50%, ale nie mam dokładnych danych). Do tego na tych niskich poziomach hp NIGDY nie użył mi doładowania, skup i mobilek, czy pomyślności. Z resztą nie tylko mi, widziałam w raportach innych graczy. Jest więc bossem zmieniającym taktykę na niskim hp.
- - - - - - - - - -
https://s1.mfo3.pl/game/details.php?bid=b195bf701
pocisk fortuny dowód
niestety raporty z chmurą powygasały mi
Poradnik został w większej mierze poprawiony, dodane zostały brakujące zdolności, także pozmieniane w większej taktyki.
A to ci historia.
To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
Odrodzenie Black Legion
Manifest Śmierci w Taktykach został źle podlinkowany, wyskakuje 404
To zdanie też nie jest po polsku.Zdolność Przeczekanie możesz zastosować w walce na wiele sposób.
Dodam od siebie alternatywną taktykę, jaką jest użycie 2 regeneracji na siebie, by na odpoczynku wrzucić na Anakina doładowanie na 1 gwiazdce. Osobiście zawsze mi brakowało HP w walkach, a kiedy spróbowałem tej taktyki - wygrana w pierwszej próbie.
Sygnatura
owszem, ale ryzykuje się w ten sposób posiadaniem klątwy w problematycznym momencie. Raz właśnie w ten sposób przegrałam[*]