Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: [QUEST] Wei na tropie: część pierwsza

Użytkownik

[QUEST] Wei na tropie: część pierwsza

Quest: Wei na tropie: część pierwsza

Obowiązkowy: Nie

Poziom: 95

Wymogi do rozpoczęcia zadania: Brak

Mapy:

Opis:
    1. Quest rozpoczynamy od rozmowy z Wei'em , który znajduje się na polu [16:19] w Tawernie "Kulawy Kaczor". Dowiadujemy się od niego, że pełni funckję szefa wydziału do spraw zwalczania sekt i gangów i ma podejrzenia, że w Scythe może działać sekta zajmująca się przenoszeniem członków między światem żywych i zmarłych. Zobowiązujemy się pomóc Weiowi zinfiltrować taką sekcję.
    2. Pierwszym krokiem jest podejście do Tablicy Ogłoszeń w Scythe na polu [47:17]. Znajdujemy tam informację, z której wynika, że dalszych informacji mamy szukać tam, gdzie "ptak ze szponami na kłodzie wije gniazdo".
    3. Kolejnym krokiem jest udanie się do owej zakodowanej lokacji, czyli do Zajad Kupiecki "Orzeł".
    4. Nastęnie należy wejść na samą górę i na polu [12:6] rozpoczynamy dialog z Yace, który prawdopodobnie jest guru sekty. Otrzymujemy od niego wyzwanie i musimy obrabować pokój znajdujący się w tym zajeździ, z pomocą jednej z aspirantek.
    5. Schodzimy na sam dół i na polu [8:29] z Adrianną ustalamy plan działania. (Następny krok wymaga od nas odrobiny zwinności)
    6. Jak już jesteśmy gotowi, to wchodzimy na pierwsze piętro. Adrianna mdleje, wywabiając Usam'a z pokoju, a my mamy 10 sekund aby zabrać sakiewkę z pola [4:19] i wrócić do przejścia. Jeśli nam się nie uda, to możemy powtórzyć manewr następnego dnia.
    7. Po udanej akcji rabunkowej udajemy się do Yace'a na polu [12:5] i w zamian za sakiewkę dowiadujemy się, że spotkanie odbędzie się na zachód od siedziby Klubu Walk.
    8. Ową tajemniczą lokacją na zachód od siedziby Klubu Walk okazuje się po prostu Dom Yace'a. Po wejściu do niego odpala się scenka z rytuałem. Po zakończeniu rytuału zaczepia nas Sara, która obiecała nas wpuścić na sesję, podczas której można się spotkać z martwymi twarzą w twarz. Obiecała, że zaczeka na nas przed domem gdy takie spotkanie będzie miało miejsce.
    9. Sara czeka przed drzwiami domu, w Scythe na polu [36:46]. Pojawia się co 3h na 1h, tj: pojawia się co 3 godz. na godzinę, tj. 0-1, 3-4, 6-7, 9-10, 12-13, 15-16, 18-19, 21-22. Po rozmowie z nią odpala się druga scenka z rytuałem.
    10. Po zakończeniu rytuału udajemy się do Wei'a, który wciąż znajduje się na polu [16:19] w Tawernie "Kulawy Kaczor" i informujemy go o sekcie. Następnie odpala się kolejna scenka z zatrzymaniem Yace'a. Po niej Wei dziękuje nam za pomoc i kończymy questa.

Nagrody:
    Gwarantowane Nagrody:

- - - - - - - - - -

pkt 6. Jeśli nam się nie uda, to możemy powtórzyć manewr następnego dnia. - Ktoś potwierdzi?
    pkt 9. Sara pojawia się w określonych godzinach czy po jakimś konkretnym czasie? Widzę po innych dziennikach, że już po 1h pojawia się przed drzwiami.
    Ostatnio edytowane przez Hidi ; Wczoraj o 14:39

Użytkownik
    U mnie ciągle nie ma Sary, ostatni wpis: 29.06.2025 15:56:47 , w lokalizacji Scythe [30:58]

Może musi być pokonany Tyranozaur/Płaszcz? (jeszcze nie pokonany u mnie)

Coś robię źle ?

Użytkownik Avatar Luxferre
    ja ukonczylem zadanie bez ich pokonania, ale nie jestem w stanie stwierdzic co spowodowalo pojawienie sie sary
    ::::​)

Użytkownik
    Ja podobnie. Po prostu szedłem na Lilith następnego dnia i była. Ale jeśli nie masz to musi być jakiś warunek. A w jakich godzinach sprawdzasz? Zobacz po 21 czy będzie przed domem Yace'a

Nie.
    pojawia się co 3 godz. na godzinę., tj. 0-1, 3-4, 6-7, 9-10, 12-13, 15-16, 18-19, 21-22
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia