Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Świątynia Teoyaomqui

Użytkownik

Świątynia Teoyaomqui

Nazwa:  Świątynia Teoyaomqui.png
Wyświetleń: 39
Rozmiar:  511.1 KB
    Muzyka w lokacji:

Powiązane lokacje:

Występujące Minibossy:

Legenda:
    • Portal - Kryształ teleportacji
    • P - Posąg, 1 z 5. Powiązany z osiągnięciem specjalnym Tropiciel zagadek. Można go aktywować dopiero jak świeci na niego światło, czyli po zakończeniu questa Odkryjmy naturę tajemniczych świateł. Aby zdobyć Antyczny Artefakt należy zaświecić 5, rozsianych po całej wyspie, posągów w 5 minut. Jeśli nie jest aktywny, to znaczy że Twoje Antyczne Artefakty wylosowały się w innych miejscach.
    Ostatnio edytowane przez Hidi ; Dzisiaj o 08:45

Użytkownik Avatar Toshiro
    Nie ma informacji o posągu co światła są, związany z questem Odkryjmy naturę tajemniczych świateł. Warto wspomnieć o tym jak ktoś będzie szukał wszystkie posągi
    Welcome to my world.

Użytkownik
    Poczekaj, jak powiązany? Jak robiłem tego questa to nic nie musiałem robić z tym posągiem. A on nie jest powiazany ze zdobyciem tego artefaktu?

Użytkownik
    On jest powiązany z osiągnięciem specjalnym "Tropiciel zagadek". Dodany do legendy, oprócz tego nowa jakość mapki (Dzięki VV).
    Do weryfikacji.

• P - Posąg, 1 z 5. Powiązany z osiągnięciem specjalnym Tropiciel zagadek. Jeśli nie jest aktywny, to znaczy że Twoje Antyczne Artefakty wylosowały się w innych miejscach.
    Ja bym to bardziej uściślił - do czego wlasciwie sluzy ten posąg.
    (Tj świeci na niego swiatlo odpowiedniego koloru, trzeba go dotknąć zeby sie zmieniło i tak na wszystkich pozostalych)

Poza tym - uznaję ze jest w porządku i przenosze
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    A to się aktywuje dopiero po zrobieniu questa ze światłami? Mi tego nie wylosowało, więc muszę bazować na wiedzy innych.
    Zmieniłem opis, sprawdźcie proszę czy jest ok.
    Ostatnio edytowane przez Hidi ; Dzisiaj o 08:46

Uprawnienia