Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Mam 31 a moja dziewczyna 14

Użytkownik

Mam 31 a moja dziewczyna 14

Czy jest jakieś miejsce gdzie możemy razem optymalnie expić, czy też nasze poziomy są zbyt odległe?

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Możesz poczekać na event wakacyjny, tam nie ma żadnych zakazów grupowania. Nawet 100 poziom może expić z 6lvl i będzie na tym bardzo dużo zyskiwał. Poziom to tylko liczba

Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Czy jest jakieś miejsce gdzie możemy razem optymalnie expić, czy też nasze poziomy są zbyt odległe?
    chyba tylko na trollach w lochach urkaden
    w innych wiezieniach nie ma expowisk, a za takie zwiazki to kryminal
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Clover
    Jak już pokona rapsa, to diablice x2/diabliki x3, dopóki nie będzie w stanie zrobić questu diabelska odsiecz i dostać się do diablic x3. Z pewnością sobie poradzicie

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Możesz poczekać na event wakacyjny, tam nie ma żadnych zakazów grupowania. Nawet 100 poziom może expić z 6lvl i będzie na tym bardzo dużo zyskiwał. Poziom to tylko liczba
    no nie do końca, poziom 6 nie dostanie prawie żadnego expa :C
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Moderator Avatar EneDueRabe
    Zamykam, takie pytania można zadawać w temacie => https://forum.mfo3.pl/showthread.php?26428-Pytania.

Uprawnienia