Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Temat: Behemocia Gawra

Behemocia Gawra

Nazwa:  behemotyy.png
Wyświetleń: 295
Rozmiar:  334.9 KB
    Muzyka w lokacji:

Powiązane lokacje:

Występujące potwory:
    • Behemoth x1, 2, 3

Występujący miniboss:

Legenda:

Zawiera następujące informacje z dziennika pewnego nieszczęśnika

Zaktualizowano, pierwotny poradnik był autorstwa Tarquina. Podziękowania kieruję również do gracza GalaxyPL
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 18-06-2025 o 15:15
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

To jest w końcu "Gwara" czy "Gawra"?

VV - poprawione
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 17-06-2025 o 03:10

Użytkownik
    No i brakuje wszędzie grafik - potworów oraz przedmiotów. No i G tez powinien mieć ikonkę, prawda? Lepiej to wygląda.

Nie wyswietlają sie wam grafiki?
    Możliwe, że przy przenoszeniu z redaktorskiego subforum się zgubiły, co się czasem dzieje. Będzie poprawione.

Ale też nie jestem zwolennikiem wstawiania ich wszędzie tam, gdzie to możliwe.
    Ostatnio edytowane przez Nasciturus ; 17-06-2025 o 16:47
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

https://imgur.com/a/HtcS0YF
    ja mam tak

no to posiedze nad tym i zobacze co sie da zrobic
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    https://imgur.com/a/HtcS0YF
    ja mam tak

no to posiedze nad tym i zobacze co sie da zrobic
    https://forum.mfo3.pl/attachment.php?attachmentid=21659 nie mamy uprawnień do oglądania tego załącznika.

a teraz
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar Clover
    działa

super
    Cześć zbóje

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Nie wyswietlają sie wam grafiki?
    Ale też nie jestem zwolennikiem wstawiania ich wszędzie tam, gdzie to możliwe.
    To jest w takim razie punkt do doszczegółowienia w zasadach tworzenia poradników, bo z jednej strony grafiki nie są obligatoryjne, z drugiej mamy się wzorować na mapkach z Dilli gdzie każda jest szczegółowo okraszona grafikami i jest w stylu [ikona][przedmiot w url][xilość sztuk], np: Mikstura Życia 1 [x5].

No i legenda nie jest w liście.
    Ostatnio edytowane przez Hidi ; 17-06-2025 o 18:16

Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    To jest w takim razie punkt do doszczegółowienia w zasadach tworzenia poradników, bo z jednej strony grafiki nie są obligatoryjne, z drugiej mamy się wzorować na mapkach z Dilli gdzie każda jest szczegółowo okraszona grafikami i jest w stylu [ikona][przedmiot w url][xilość sztuk], np: Mikstura Życia 1 [x5].

No i legenda nie jest w liście.
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php?36487
    Pkt drugi

Wizualne niuanse sie wyedytuje zbiorczo, jak wszystkie grafiki będa na forum.
    Tak to było za nordii
    Cześć zbóje

Użytkownik
    Dokładnie. Sam podlinkowałem ten artykuł z tym punktem. Może zabrakło tego kontekstu: Nie są obligatoryje (jak oboje znaleźliśmy), a mamy wzorować się na mapkach z Dilli

Okej, grafiki przedmiotów do walk również się nie przeniosły z redaktorskiego. Ogarnąłem to.
    Poprawiłem też formatowanie oznaczeń liczbowych

Pozostałe zostaną dodane, jak sie je wgra na forum i mam nadzieje, że to już koniec tej dyskusji
    Cześć zbóje

Ze skrzynki z miksami leczącymi statusy dostałem Krople Do Oczu.
    Więc zgaduje, że są wszystkie dostępne do dropnięcia.

Uprawnienia