Generalnie dodam od siebie, że po wejściu nowego miasta dungeon jest ten sam tylko zmieniły się uzbrojenie.
Do sugerowanych uzbrojenia dałbym teraz różdżkę zaklinacza zamiast berła udręki. Do komnaty z vivi bardzo polecam baśniową różdżkę niż zaklinacza bo brakuje dmg z rózgi na tego mini.
Do komnaty z potępionymi polecam Różdżkę zaklinacza Kapelusz Zaklinacza, prehistoryczną zbroje potworne buty/prymitywne buty, kowbojskie spiny.
Do komnaty z Gustawem polecam baśniową/zaklinacza różdżkę kapelusz farmera bagienna zbroje kalosze farmera bransolety uników.
Do komnaty z wojami polecam w zależności od atru kapelusz farmera/prymitywny hełm prehistoryczna zbroje/prymitywny płaszcz/ potworną zbroje potworne buty/prymitywne buty kowbojskie spinki.
Resztę kombinacji nie pamiętam za bardzo co zakładałem ale jak sobie przypomnę to napiszę, ale z drugiej strony im dalszy poziom jest bardzo trudno.
Ufam tylko osobom których mam w znajomych. Reszta tyle mi sprzykrzyła granie, że nie dostaną kolejnej szansy.