Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Temat: Otchłań Poległych (Dungeon)

Użytkownik
    Generalnie dodam od siebie, że po wejściu nowego miasta dungeon jest ten sam tylko zmieniły się uzbrojenie.
    Do sugerowanych uzbrojenia dałbym teraz różdżkę zaklinacza zamiast berła udręki. Do komnaty z vivi bardzo polecam baśniową różdżkę niż zaklinacza bo brakuje dmg z rózgi na tego mini.
    Do komnaty z potępionymi polecam Różdżkę zaklinacza Kapelusz Zaklinacza, prehistoryczną zbroje potworne buty/prymitywne buty, kowbojskie spiny.
    Do komnaty z Gustawem polecam baśniową/zaklinacza różdżkę kapelusz farmera bagienna zbroje kalosze farmera bransolety uników.
    Do komnaty z wojami polecam w zależności od atru kapelusz farmera/prymitywny hełm prehistoryczna zbroje/prymitywny płaszcz/ potworną zbroje potworne buty/prymitywne buty kowbojskie spinki.
    Resztę kombinacji nie pamiętam za bardzo co zakładałem ale jak sobie przypomnę to napiszę, ale z drugiej strony im dalszy poziom jest bardzo trudno.
    Ufam tylko osobom których mam w znajomych. Reszta tyle mi sprzykrzyła granie, że nie dostaną kolejnej szansy.

Uprawnienia