Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 27 z 27

Temat: Współdzielenie łącza (jeden komputer)

Użytkownik Avatar Seitas
    Cytat Napisał BeLiaR Zobacz post
    A czy wtedy każdy nie mógłby zrobić sobie multikonta i udać brata ?
    Przecież napisałem,że nie będą możliwe wspólne akcje między kontami więc w jaki sposób ktoś miałby udawać brata skoro i tak by np. nie mógł sprzedać czegoś swojemu bratu , do tego współdzielenia łącza mogłaby się przydać jakaś baza danych.

No i to jest głupie , czemu nie można handlować z bratem ?
    Po co handlować z bratem,skoro można handlować spokojnie z dziesiątkami tysięcy innych graczy.

Po co handlować z bratem,skoro można handlować spokojnie z dziesiątkami tysięcy innych graczy.
    Choćby z tego względu , że swojego brata chyba lubisz bardziej niż obcych ludzi. JA nie wiem jak tam z waszymi relacjami , no ale normalnie sellałbym bratu ( gdybym takowego miał )

Użytkownik Avatar Seitas
    No z tym handlem to nie wiem ale reszta jest ok.Ja akurat nie mam co sellać bratu nawet jeśli potrzebowałby jakieś miksy czy coś to zawsze może wejść w targ i tam jest pełno ofert... .

Darko
    Konto usunięte
    ja jednak jestem za możliwością nie o tyle handlu, co 'wypożyczania' przedmiotów rodzeństwu/ dalszej rodzinie

ktoś wspomniał o 2 świecie - osobiście uważam, że to by absolutnie nic nie dało:
    1. z doświadczenia wiem, że rodzinka woli grać wspólnie niźli oddzielnie - wzajemna pomoc i zdrowa, bądź nie, rywalizacja
    2. myślę, że trza troszku poczekać, aż gracze pozapominają te wszystkie duperelki

@down
    mam na myśli różne ciekawostki na mapkach , ciąg misji pobocznych etc. etc., bo myślę, że głupio by wyglądało, gdy po 1 dniu gracze mają rozwiązane questy, zebrane przedmioty z ważniejszych skrzynek itd. - niech na nowo się trudzą przechodząc przez początki
    Ostatnio edytowane przez Darko ; 03-10-2011 o 14:01

Inkazuki
    Konto usunięte
    Jakby mój brat grał w mfo, to bym z nim chętnie powalczył (oczywiście walka o nic, żeby nie było, że jakieś przelewy;d)

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Inkazuki Zobacz post
    Jakby mój brat grał w mfo, to bym z nim chętnie powalczył (oczywiście walka o nic, żeby nie było, że jakieś przelewy;d)
    I co to wnosi do tematu?

Inkazuki
    Konto usunięte
    Chodzi o to, żeby nie blokowali funkcji handlu czy walki, nie mam zamiaru bawić się w proxy, żeby sobie pograć z bratem...

Na pewno wszelkie interakcje pomiędzy powiązanymi kontami będą zablokowane. Tak samo było w przypadku MFO2 (multalarm).

Korzystając z proxy tylko sobie zaszkodzisz. W przypadku bana żadne tłumaczenia nie pomogą.

Użytkownik
    Mój brat też zacznie grać, coni kupi ode mnie jakiś item za 1k a potem mój brat kupi od coniego ten item za 1k...
    to chyba nie będzie żadna interakcja

Będzie Bo każdy itemek ma swoje ID i jak twój brat będzie miał itemek , który ty miałeś ( będą wiedzieć po ID) no to bd źle

misiopysio
    Konto usunięte
    Moim zdaniem nie ma co komplikować, wystarczy ze obydwoje (obydwaj) graczy (a może być że i wieksza ilosć) publicznie ogłosi ze korzysta z jednego łącza zawczasu.

pozdrawiam

Shunsui
    Konto usunięte
    Albo zrobić tak jak Tesshu i Sky dać skan dowodu lub innego papierku.
    Co prawda jest dziura ale to jak na razie najlepsze rozwiązanie według mnie.
    Pozdrawiam

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia