Dam ci cukierka za udział
Dam ci cukierka za udział
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Ok. Twojego potwierdzenia nie wymagam.
Od pozostałych (jakby nie dotarło) oczekuję wiadomosci tu albo na PW w grze o trescie "potwierdzam udzial w turnieju".
Lista uczestników:
Alistair
VV
Welow
YS
Leoś
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 21-06-2025 o 20:34
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Wiesz póki nie podasz daty to zwykli ludzie ci nie odpowiedzą, chyba że planujesz by turniej trwał 5 dni.
Przypominam, że kolejna runda w szwajcarze nie rozpocznie się póki wszystkie gry danej rundy nie zostaną zakończone - jeśli każesz graczom samemu się komunikować z datami to w najgorszym przypadku ostatnia gra będzie odbywała się wieczorem/ w nocy przez co wszyscy będą zmuszeni czekać na następny dzień.
Natomiast jeśli chcesz rozegrać wszystko jednego dnia... No to licz się, że przy 7 rundach w tempie 10+0 i drobnych opóźnieniach wszystko zajmie od 3 do 4h
Moze trwac i cale wakacje, to nie sa wyscigi
Cześć zbóje
Co nadal nie zmienia faktu, że powinieneś poinformować o tym uczestników nim zadeklarują uczestnictwo - bo niektórym robi to różnicę (raczej na plus bo gramy o pietruszkę, ale z jakimiś nagrodami nie chciałoby mi się czekać 2 miesięcy na rozstrzygnięcie, to nie jest żadna liga przecież).
defacto każesz im potwierdzać nie podając im żadnego terminu = nie wiedząc czy na pewno będą.
skoro nawet połowa osób zapisanych/zgłaszających się w tej ankiecie nie zechciała potwierdzić swojego uczestnictwa - szkoda mojego czasu.
prosze przeniesc do kosza
- - - - - - - - - -
ja sie niczym nie dziwie
Cześć zbóje