Strona 1161 z 1164 PierwszyPierwszy ... 16166110611111115111591160116111621163 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,401 do 17,415 z 17456

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar bxp
    Opłaca się bawić w kowalstwo? W sensie wytwarzać coś u Mariusza w Nordii lub u tego zgreda krasnoluda? Czy lepiej już kupić na targu za golda? Jaki jest procent szansy na dostanie jagiegoś eq z plusem? W grze nie widziałem na ten temat żadnych informacji, a w Udkaden bodajże Mariusz pisał za ile dodatkowych surowców można zwiększyć szanse na eq z plusem.

Użytkownik Avatar Luxferre
    moim zdaniem szkoda energii na zbieranie tych skladnikow, krasnoludzkie uzbrojenie mozesz zdobyc z antycznej maszyny a marnujac energie na kobalt, krysztaly polnocy czy dukaty i na potwory ktorych z roznych powodow mozesz nie chciec bic (bo daja za malo expa, sa za trudne czy cokolwiek) koncowym efektem bedzie przedmiot ktory sprzedasz za max 100k jezeli bedziesz miec szczescie

jezeli potrzebujesz berlo udreki/maske udreki/niebieska szate/buty berserkera/pas unikow to prawdopodobnie bardziej oplaca sie kupic, nie sa az takie drogie. moim zdaniem lepiej spozytkowac te energie na respienie arktosow i gigantow (jak juz odblokujesz), z ktorych uzbrojenie do tej pory chodzi po 200-400k

nie znam szans na plusy, ale wydaje mi sie ze mozesz dostac tylko +0 - +3 i tak samo jest z zamowieniami w scythe/kurthus.

od siebie natomiast polecilbym wykucie jednego kobaltowego wisiorka jezeli nie masz i jezeli chce ci sie zbierac kobalt i rude zlota, bo ciezko go znalezc zarowno podczas przechodzenia fabuly jak i na targu
    ::::​)

Użytkownik
    Jak wejść do góry na mapie Dżungla - Wejście tam gdzie jest wejście z lewej strony do jurajskiego zakątku a po prawej Kokosowe wybrzeże i pytanie jak tam wejść ? Bo sprawdzałem wszędzie i nigdzie się nie da

Jeszcze jedno pytanie jak ustawić te skrzynie w Świątynie Kekeli: Podziemia ??
    Ostatnio edytowane przez Dwukropek ; 25-06-2025 o 17:11

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał Dwukropek Zobacz post
    Jak wejść do góry na mapie Dżungla - Wejście tam gdzie jest wejście z lewej strony do jurajskiego zakątku a po prawej Kokosowe wybrzeże i pytanie jak tam wejść ? Bo sprawdzałem wszędzie i nigdzie się nie da
    Przez Jurajski Zakątek, który odblokowujemy pokonując Tyranozaura.

Cytat Napisał Dwukropek Zobacz post
    Jeszcze jedno pytanie jak ustawić te skrzynie w Świątynie Kekeli: Podziemia ??

Musisz utworzyć z nich schody.
    To offend a weak man, tell him the truth.

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Czy znajdzie się tu ktoś kto przy wejściu Scythe miał ok. 80lvl i chciałby mi powiedzieć jaki poziom zdobył do tej pory bez wydawania punktów MF?

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Czy znajdzie się tu ktoś kto przy wejściu Scythe miał ok. 80lvl i chciałby mi powiedzieć jaki poziom zdobył do tej pory bez wydawania punktów MF?
    89, ale sporo energii zmarnowalem na swietliki i nie expilem optymalnie (bomb/mimic, chociaz z drugiej strony dlugo bilem necrona)

szacuje, ze gdyby nie swietliki to mialbym moze 91
    ::::​)

Użytkownik
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Jak wyszło Scythe to miałem 78lvl, obecnie 88lvl.
    Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)

Użytkownik
    [QUOTE=Hubiot;387866]Czy znajdzie się tu ktoś kto przy wejściu Scythe miał ok. 80lvl i chciałby mi powiedzieć jaki poziom zdobył do tej pory bez wydawania punktów MF?[/QUOTE
    Kaidana do 85 ekspilem na samych mini 24 h i necronach. Nie wiem jak to będzie wyglądało na kamilu ale tam tylko sam necron i same bicie necrona będzie około 3 lata ekspienia albo nawet dłużej.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Czy znajdzie się tu ktoś kto przy wejściu Scythe miał ok. 80lvl i chciałby mi powiedzieć jaki poziom zdobył do tej pory bez wydawania punktów MF
    Kaidana do 85 ekspilem na samych mini 24 h i necronach. Nie wiem jak to będzie wyglądało na kamilu ale tam tylko sam necron i same bicie necrona będzie około 3 lata ekspienia albo nawet dłużej.
    z 83 przed update wbilem do teraz 92 bez wspomagaczy, mysle ze na 80 lvl z pozycji startowej teraz realne byloby miec 90+ poziom

jaka jest autorozdawajka stat dla maga na 100 poziomie?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Co jest najbardziej opłacalne do leczenia poza walką?

Użytkownik
    Cytat Napisał oren noor Zobacz post
    Co jest najbardziej opłacalne do leczenia poza walką?
    Potki 1 lub warzywa z dilli

Fontanna uzdrowień.
    A tak poza tym, to jak akurat dziś sprawdzałem - bezkonkurencyjne są mikstury HP i MP 1.
    Jabłka i Winogrona wychodzą drożej
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Fontanna uzdrowień.
    A tak poza tym, to jak akurat dziś sprawdzałem - bezkonkurencyjne są mikstury HP i MP 1.
    Jabłka i Winogrona wychodzą drożej
    Jak ci wyszło że ciemne winogrona są drożesze niż mikstura many 1?

A, wybacz, MP1 odnawia 90, a nie 140 mp...
    W takim razie - oszczędzasz 1g na leczeniu się winogronami.
    Ale HP1 dalej są bezkonkurencyjne (chyba, że są jakieś tańsze kolekcjonerki).
    Cześć zbóje

Uprawnienia