Zobacz wyniki ankiety: Miniacz z probówki

Głosujących
27. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

14 51.85%
  • Nie

6 22.22%
  • Tak, inny miniacz

3 11.11%
  • In vitro jest nieetyczne

11 40.74%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 20 z 20

Temat: Miniacz z mikstury

Jeden miniacz którego można sobie nafarmić w każdym mieście - mamy już Diablosa, Rendelsa i Monkensteina, czemu by nie pozowlić Malborasowi na bycie jednym z nich. Można też pozmieniać coś z Demonem którego nikt nigdy nie bił, wtedy tylko w Eliar i Eterni nie byłoby tego typu mini. Przy okazji wspomne o Szczurołaku którego wciąż można respić raz dziennie co wymaga jak najszybszej zmiany.

Osobiście, odkąd wszedł upek, może raz czy dwa miałem problem ze znalezieniem ludzi do wymiany, więc nie uważam, że brakuje chętnych.
    No...jeśli chodzi o najnowsze mini.
    Znalezienie kogokolwiek do wymiany mini z Nordii graniczy z cudem. Nie wspominając o takim Devos - Wdowa nie wiem od którego poziomu jest ubijalna we 2, ale pamiętam, że nawet w 3 sprawiała problemy na auto.
    Na monka już mi sie nie chce nikogo szukać, choć posiadam sztuk 3 + potencjalnie 3 kolejne. O kryształowego/arktosa nawet nie pytam (a tego drugiego sztuk mam dwie). Fenka bije z pomocą, bo wymiana parunastu (ba, wymiana nawet dwóch) zajęłaby mi wieki.
    A widzę, że ludzie już przy Scythe mają z tym problem. Więc no...

Ogólnie w kwestii propozycji - jestem po prostu za tym, by móc respić na zapas. Szczególnie przy zadaniach dziennych, gdzie czasami dostajemy bicie mobów respiących mini i kiedy się tego mini zrespi i nie znajdzie na wymiane (bądź pomoc), no to przy nastepnej okazji to się to marnuje.

Oprócz tego chciałem poruszyć inny pomysł z mini, ale to w ramach mojego ostatniego tematu, więc napisze to osobno gdzie indziej.

A i bo nie chce się rozpisywać - pewnie tutaj jeszcze dużą rolę odgrywa samo podejście do tego, czy wymiana mini to jest zamierzony przez twórców sposób ich bicia.

Naprawdę jeden miniacz z probówki nie zaburzy ekonomi gry w znaczący sposób, a da możliwość masowych wymian dla graczy z limitem eny na poziomie 300 pktów
    Poruszasz BAAAARDZO ciekawą kwestię, o której w sumie nie zdawałem sobie sprawy. Kradnę, wykorzystam później w ramach argumentacji

Użytkownik
    Jak ktoś z ogarniętych graczy nie ma z kim wymieniać miniaczy to zapraszam do mnie na priv

Użytkownik Avatar proskiler
    Śmieszy mnie fakt, że zaproponowała to osoba, która psuje wszelkie wymiany bójkami. Może w tym jest przyczyna, że nie nikt nie chce z Tobą wymieniać? Jakoś osobiście nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem wymiany na mini (oczywiście mówię o godzinach popołudniowych/wieczornych, kiedy jest więcej graczy).

Użytkownik
    Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Śmieszy mnie fakt, że zaproponowała to osoba, która psuje wszelkie wymiany bójkami. Może w tym jest przyczyna, że nie nikt nie chce z Tobą wymieniać? Jakoś osobiście nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem wymiany na mini (oczywiście mówię o godzinach popołudniowych/wieczornych, kiedy jest więcej graczy).
    Używanie słusznej propozycji do wytarcia sobie mną mordy - mfo3 w pigułce. Serio? Spodziewałem się czegoś więcej. Już pomijając fakt że to co napisałeś to żaden argument bo widać po głosowaniu że nie tylko agresorom taka propozycja się podoba więc to nie w tym problem. Życzę ci żeby kolejne twoje wpisy wprowadzały coś nowego do dyskusji bo przedstawianie własnych nieudolności nic nie wnosi.

Myślę że najwyższa pora na decyzje czy będzie coś w tym kierunku robione, z ankiety wynika że gracze są za.
    @proof @Tomi @Hubiot Uprzejma prośba o informacje jak będzie coś wiadomo

Uprawnienia