Zobacz wyniki ankiety: Propozycje są zawalane czasochłonnymi i bezużytecznymi propozycjami?

Głosujących
14. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

8 57.14%
  • Nie

6 42.86%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Ograniczenie wolności słowa

Użytkownik Avatar MrEliteVIP

Ograniczenie wolności słowa

Proponuję ograniczyć spam niepotrzebnymi i bezużytecznymi propozycjami które zawalają ten dział. Najlepiej usuwając poszczególne posty.
    #repairtanatos

Użytkownik Avatar Alvi
    zablokowanie dzialu propozycji graczowi fang juz sporo by pomoglo w tej kwestii, pozdrawiam z powazaniem fusia2115
    Przepraszam że zakłócam Pana spokój ale od trzech tygodni ciągle mi dokuczają te same osoby takie jak:
    Eresmel,Elrond Undómiel, Dark, Azekami, Harrious, Fusia
    Czuję się prześladowany i gra mi się bardzo nieprzyjemnie, po nieudanych rozmowach z tymi graczami jestem zmuszony prosić Pana o interwecję.

nawet durna propozycja może w jakimś stopniu zainspirować twórców.
    ale bardziej zdecydowany odsiew (zwłaszcza tematów poruszanych po tysiąckroć) z całą pewnością nie byłby złą decyzją
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Zależy.
    Propozycje stały się trochę luźnym działem, widzę znacznie więcej propozycji, które nie zobaczą światła dnia, ale przynajmniej daje to jakieś ujście tej kreatywności (wątpliwie momentami, bo niektóre propozycje potrafią być, no, mało wymyślne). Szczerze powiedziawszy te propozycje warte uwagi zostaną dostrzeżone przez osoby z góry głównie dlatego, że będą możliwe do implementacji. To, że ktoś tam sobie wymyśla niestworzone rzeczy takim wielkim problemem nie jest.
    Do czasu, jak nie jest to perfidne wyciąganie 50000 propozycji z rękawa niczym wymyślanie rządowych ustaw, skierowanych w prywaciarzy.
    Aktywne moderowanie propozycji jest też jakąś...propozycją. Z tym, że wiadomo - trzeba też mieć czas na to, a no jednak proof będzie bardziej zajęty kwestiami rozwoju gry, aniżeli usuwaniem tysięcznej propozycji gracza Fang. I słusznie, priorytety. Ogólnie imo brakuje nam takiego aktywnego moda, żeby trochu porządek zrobić z tematami tbh. Ale to już kwestia, która wychodzi poza ramy tego tematu (oczywiście do moderacji nic nie mam, co nie, to i tak wystarczająco niewdzięczna praca .

Już nie piszę długich postów, I'm sorry.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Tu nie jest potrzebne ograniczanie wolności słowa, tylko odważne kasowanie troll-postów, których na forum jest cała masa, ale z jakiegoś powodu nie są usuwane.

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    nie widze zadnych "troll propozycji" oprocz mojej z karmazynem, ktora obecnie jest na trzeciej stronie
    Niektóre widnieją niekoniecznie w dziale propozycji.
    Ostatnio edytowane przez GalaxyPL ; 23-06-2025 o 18:16

Użytkownik Avatar Luxferre
    nie widze zadnych "troll propozycji" oprocz mojej z karmazynem, ktora obecnie jest na trzeciej stronie
    ::::​)

Super Moderator
    Nie będzie ograniczania wolności słowa, ale prośba do niektórych osób: przeczytajcie chociaż raz swoje propozycje, zastanówcie się nad stosunkiem poświęcony czas:uzyskane korzyści dla gry/graczy, "sprzedawalność" treści (czy wasza superancka nowa aktywność nie wypali się czasem po tygodniu?), oraz konkretniejsze propozycje szczególnie propozycji aktywności/dodatkowych elementów gry niebędących questami - często te propozycje wyglądają jak jakiś losowy zbiór informacji skwitowany "resztę sobie wymyślcie". Z takich propozycji nie ma wiele pożytku, bo z wymyślaniem rzeczy oderwanych od kontekstu naprawdę nikt nie ma problemu – tracicie swój czas i osób, które to czytają. Sztuką jest zaprojektowanie czegoś, co wpasuje się w istniejący, czy przyszły content, który pozostaje dla wszystkich niewiadomą.

Uprawnienia