Strona 1148 z 1184 PierwszyPierwszy ... 148648104810981138114611471148114911501158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,206 do 17,220 z 17760

Temat: [ Pytania ]

Za mało jej dmg zadałeś w stosunku do tego, ile uleczyłeś na zombi.
    Nie znam dokładnych progów.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

O ile jest obniżany bonus przywracania HP na prymitywnych kiedy atakujemy podrząd ale inny cel?
    Le tits now

Użytkownik
    Czy "o kurczę" wściekłego kuraka zadaje obrażenia nawet na nietykalności?

Użytkownik
    Ma ktoś jakiś fajny skrypcik na woja 80+ do solowania bogini i demona?

Użytkownik
    20 min latania po uroczysku i okolicznych mapach i żadnego pióra kukułki nie ma .... co autor miał namyśli, żeby ono polecialo .....

Cytat Napisał Tatsumaru Zobacz post
    20 min latania po uroczysku i okolicznych mapach i żadnego pióra kukułki nie ma .... co autor miał namyśli, żeby ono polecialo .....
    Z moich obserwacji pióro i ta roślinka pojawiają się jeden raz dziennie, albo na 24h.
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Z moich obserwacji pióro i ta roślinka pojawiają się jeden raz dziennie, albo na 24h.
    raz dziennie, ale oczywiście opis w labolatorium jest zły, bo napisane jest typowo tylko o uroczysku, a powinno być napisane w uroczysku i okolicach czy jakoś tak

Użytkownik Avatar Wrio
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Nie jestem w stanie Ci powiedzieć, jaki to jest czas, ale piórko pojawia się zdecydowanie częściej. Zwróciłem na to uwagę, bo miałem je w miejscu, gdzie co chwila zaglądałem przy przechodzeniu fabuły.
    Ale to jest dowód typu "trust me, bro".

Ja otrzymalem informacje ze sie odnawiają co 12 godzin i tak faktycznie u mnie było
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar bxp
    Tak się zastanawiam, czy jest sens używać zaklęć obszarowych typu burza błyskawic, wichura itd. przy expieniu? Niby się atakuje kilka celów, ale jest ryzyko chybienia (czego nie ma przy zaklęciach; burzy błyskawic nie biorę pod uwagę) oraz hp zbija się wolniej, a wiadomo, że jak pierwszy potworek padnie, to z drugim jest już łatwiej. Wiadomo, że jak się założy taką wichurą klątwę magicznemu potworkowi to jest on kompletnie niegroźny, ale jak tak patrzę po swoich raportach to statusy nakłada się rzadziej niżby się chciało, no i są te głupie chybienia.

jak się dobrze ustawi statystyki to ma sens, ale tylko przy skomplikowanym skryptowaniu na potwory o wiele wyższe poziomowo
    Cześć zbóje

Jakie zdolności dla maga z tego upka są warte uwagi?
    Żółwie tańczą jak szalone...

Magiczna intuicja i pocisk oświeconych
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar bxp
    Opłaca się bawić w kowalstwo? W sensie wytwarzać coś u Mariusza w Nordii lub u tego zgreda krasnoluda? Czy lepiej już kupić na targu za golda? Jaki jest procent szansy na dostanie jagiegoś eq z plusem? W grze nie widziałem na ten temat żadnych informacji, a w Udkaden bodajże Mariusz pisał za ile dodatkowych surowców można zwiększyć szanse na eq z plusem.

Użytkownik
    Jak wejść do góry na mapie Dżungla - Wejście tam gdzie jest wejście z lewej strony do jurajskiego zakątku a po prawej Kokosowe wybrzeże i pytanie jak tam wejść ? Bo sprawdzałem wszędzie i nigdzie się nie da

Jeszcze jedno pytanie jak ustawić te skrzynie w Świątynie Kekeli: Podziemia ??
    Ostatnio edytowane przez Dwukropek ; 25-06-2025 o 18:11

Uprawnienia