Potwór Poziom trudności Używane ataki i zaklęcia Używane zdolności i przedmioty Dodatkowe info
KrólikFizyczny (Bez atrybutu)
-
Lodowy GolemFizyczny (Buława)
- Po każdym użyciu
Wypadu używają
Ryzykownego Ciosu.
- Inwestycja w duży % uników jest skuteczną strategią, ze względu na używany przez nich
Ryzykowny Cios oraz stosunkowo niską celność.
- Posiada szansę na drop przedmiotu
Kruszony Lód.
Czerwony OgnikMagiczny (Ogień 2)
Eksplozja
- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Tak, ognik nie używa eksplozji, używam tego do przedstawienia dwóch rzeczy. A no i aaaaaaaaaaaa
Smoczy GnomFizyczny (Włócznia)
Magiczny (Pocisk Magiczny 4)
- Posiada dostęp do zdolności, nakładających statusy
Mobilizacja i
Skupienie na 1 turę. W połączeniu z byciem Hybrydą może sprawiać problemy w dobraniu odpowiedniego uzbrojenia przeciwko nim.
Niebieska Łuska.
Wersja ze zmianą w atrach:
Potwór Używane ataki i zaklęcia Używane zdolności i przedmioty Dodatkowe info
Królik
Bez atrybutu
-
Lodowy Golem
Buława
- Po każdym użyciu
Wypadu używają
Ryzykownego Ciosu.
- Inwestycja w duży % uników jest skuteczną strategią, ze względu na używany przez nich
Ryzykowny Cios oraz stosunkowo niską celność.
Kruszony Lód.
- <<Testuję kolory bez pogrubienia>>
Czerwony Ognik
Ogień 2
aaaaaaaaaaa
Eksplozja
- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Tak, ognik nie używa eksplozji, używam tego do przedstawienia dwóch rzeczy. A no i aaaaaaaaaaaa
Smoczy Gnom
Włócznia
Pocisk Magiczny 4
- Posiada dostęp do zdolności, nakładających statusy
Mobilizacja i
Skupienie na 1 turę. W połączeniu z byciem Hybrydą może sprawiać problemy w dobraniu odpowiedniego uzbrojenia przeciwko nim.
Niebieska Łuska.
- <<testuję Pogrubienie + kolor>>
- - - - - - - - - -
Wnioski:
>nie wiem, co jarałem, jak testowałem kolorki na zdolnościach - kolorowe kulki robią robotę, faktycznie. Tylko teraz - czy robimy podwójne podkreślenie (czyli kolor + pogrubienie), sam kolor? Sama kolorowa kulka? mogę jakoś zrobić mini ankiete??
Jeszcze z tym poziomem trudności spróbowałbym jak VV zrobił ale no potrzebuję tej nienabitej gwiazdki. A jak odpalę jakiś graficzny program na tym lapku - to co innego graficznego mi padnie : )
Dropy można wrzucić tutaj bez problemu, naprawdę. Nawet info o respieniu minibossa - to tylko jedna linijka, ale pewnie wtedy ograniczyłbym grafiki. Bo grafiki miniaczy będą za duże imo (a w sumie spróbuję).
>Średnio mi sie podoba zmiana z atrami, oryginał chyba wyglądał lepiej
>>nie wiem, czy coś jeszcze chciałem
>>>atr przy zdolce wygląda naprawdę dobrze : )
>>>>@VV: Wgl czemu zmieniłeś mi w opisie przy Smoczych kolor słowa "hybryda"? Ja rozumiem, że w zamyśle miałeś "bo niebieski == mag, czerwony == woj, hybryda == mag+woj, czerwony + niebieski == fioletowy" ale chyba w grze uniwersalne są kolorem zielonym. W dodatku fioletowy można lepiej wykorzystać (chyba).
>>>>>chyba przy zdolkach pogrubienie jest niekonieczne, ale kolor wygląda okej, wpasowuje sie do ikonki.