Zobacz wyniki ankiety: Miniacz z probówki

Głosujących
27. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

14 51.85%
  • Nie

6 22.22%
  • Tak, inny miniacz

3 11.11%
  • In vitro jest nieetyczne

11 40.74%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 20

Temat: Miniacz z mikstury

Użytkownik

Miniacz z mikstury

Siema,

Z racji że minęło 2 miesiące od upka i znalezienie kogoś do wymiany jakiegokolwiek miniacza graniczy z cudem o ile nie jest to wymiana masowa XD - chociaż z tym też bywa różnie, a nie każdy ma tak duży limit by sobie pozwolić na ubicie 10 nesu/koni/malboro jednego dnia to proponuję zmienienie konceptu jednego miniacza na takiego respiącego się z mikstury coś jak diablos - o ile takiego miniacza respiącego się z probówki nie ma(nie wiem, nie odblokowałem jeszcze wszystkich miniaczy).
    Myślę, że najszybciej by było coś takiego uzyskać z malboro. Idziemy do wiedżmy daje nam zapas kilku pustych fiolek(kolejne dostajemy za wym tych kwiatków czy coś) ubijamy 150 borosów napełnia się flakonik i możemy poprzez wlanie flakonika do bagna zrespić malboro lub zapełniać pozostałe flakoniki

Jak coś W ANKIECIE MOŻNA ZAZNACZYĆ KILKA WARIANTÓW - DODAŁEM TO ZE WZGLĘDU NA super zabawną ostatnią opcje XD. Nie trolujcie mnie i zaznaczajcie w pierwszej kolejności co naprawdę sądzicie xD
    Ostatnio edytowane przez Bartolome ; 21-06-2025 o 18:09

Użytkownik Avatar Fang
    Był kiedyś taki temat odnośnie magazynowania zrespionych mini bossów.
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Użytkownik Avatar Luxferre
    szczerze? jak dla mnie kazdy miniboss moglby dzialac na takiej zasadzie zeby mozna bylo spokojnie expic na potworach i nie martwic sie "zmarnowanymi" minibossami, lub, co gorsza, szukac 3 osob na wymiane przez caly dzien gdzie wiekszosc osob i tak wymieni prawdopodobnie tylko jednego
    ::::​)

Użytkownik Avatar fufcio
    Super propozycja która nigdy w życiu nie wejdzie bo tak
    - Testerzy prawdopodobnie

Imo takie coś dopiero jak wbijesz nw pożeracza czy cos
    Bottom Text

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    szczerze? jak dla mnie kazdy miniboss moglby dzialac na takiej zasadzie zeby mozna bylo spokojnie expic na potworach i nie martwic sie "zmarnowanymi" minibossami, lub, co gorsza, szukac 3 osob na wymiane przez caly dzien gdzie wiekszosc osob i tak wymieni prawdopodobnie tylko jednego
    +1, za dużo czasu zajmuje znalezienie kogoś na mini, bo albo ktoś wymienia tylko w swojej grupce, albo ma 300 maxeny i wymieni 1/2, albo ma 9999 eny i napisz za miesiąc XD wymiana kilku dziennie graniczy z cudem przy takiej liczbie zainteresowanych graczy. tym bardziej, że w full "randomowym" składzie będzie dużo gleb może w klubie fortuny dodać jakieś butelki do łapania mini, żeby się zmieniał zrespiony w przyzywanie czy coś xD

A może się też zastanowić nad powrotem do przeszłości i minikami w stylu Kapłana z Eliar - spokojnie ubijalnymi w 2 lub 3 ;/

A co do tematu, mi by się w sumie podobało dodanie do gry takiego radosnego zestawu
    1. Możliwości respienia kilku mini na zapas (najlepiej spójnego z tym z pkt. 2)
    2. Limitu dziennego respu - jakoś 8, jak monka

Rozwiązujemy tym samym problem absurdalnej przewagi ludzi, którzy są w stanie doładować sobie milion eny i lać na bonusie kilkaset miników na dzień, a przy okazji ułatwiamy życie szaremu człowiekowi
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 21-06-2025 o 18:33
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    usuńmy przewagę za wydawanie pieniędzy, świetny krok żeby ludzie przestali wydawać pieniądze i gra upadła xD

Kiedyś byla na tym forum ciekawa dyskusja o tych limitach, w której komuch herbatoholik mnie zmasakrował xD
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...potwork%C3%B3w
    Od tego czasu je popieram.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Alistair
    Osobiście, odkąd wszedł upek, może raz czy dwa miałem problem ze znalezieniem ludzi do wymiany, więc nie uważam, że brakuje chętnych. Problemem jest to, że jedyny skuteczny sposób to pisanie do kilkunastu/kilkudziesięciu osób na priv, żeby jakoś sklepać ekipę – co jest męczące, czasochłonne i nudne. Nie wspominając, że dla niektórych to wręcz obraza majestatu, że ktoś śmiał do nich napisać z pytaniem o wymianę xD.

Tablice, na które trzeba było się zapisywać co chwilę, nie zdały egzaminu – i moim zdaniem dlatego, że były po prostu niewygodne, czasochłonne i nikomu się nie chciało z tego korzystać.

Opcja, która mi się 'marzy', to po prostu zakładka w interfejsie – coś jak arena – gdzie można zapisać się jako chętny do wymiany. Byłoby to mega przejrzyste, szybkie i wygodne. Nie trzeba by już pisać do miliona osób na priv, tylko od razu do tych, którzy aktualnie są zainteresowani wymianą.

Są tablice i biuletyny z minikami przeciez

Nie wspominając, że dla niektórych to wręcz obraza majestatu, że ktoś śmiał do nich napisać z pytaniem o wymianę xD.
    Potwierdzam, mój majestat czuje się obrażony tym spamem
    Cześć zbóje

Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Są tablice i biuletyny z minikami przeciez
    To prawda, ale niewygodne i nikt z nich nie korzysta, a zakładka w interfejsie byłaby o wiele lepsza

Potwierdzam, mój majestat czuje się obrażony tym spamem
    Much love :*

Cytat Napisał Alistair Zobacz post
    To prawda, ale niewygodne i nikt z nich nie korzysta, a zakładka w interfejsie byłaby o wiele lepsza

Much love :*
    I tak nikt by z niej nie korzystał, skoro to co teraz jest, po uproszczeniu wymaga dwóch kliknięć.
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar Luxferre
    I tak nikt by z niej nie korzystał, skoro to co teraz jest, po uproszczeniu wymaga dwóch kliknięć.
    ja bym korzystal, w obecnej formie nie ma to najmniejszego sensu, nie mam zamiaru wracac sie do miasta co chwile zeby sie zapisac na minibossa, a z poziomu zakladki gdyby to zostalo zrobione w jakikolwiek sensowny sposob to wystarczyloby kliknac przycisk i system sam by dobral osoby do wymiany, z ktorymi mozemy otworzyc specjalny czat czy cokolwiek
    ::::​)

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    ja bym korzystal, w obecnej formie nie ma to najmniejszego sensu, nie mam zamiaru wracac sie do miasta co chwile zeby sie zapisac na minibossa, a z poziomu zakladki gdyby to zostalo zrobione w jakikolwiek sensowny sposob to wystarczyloby kliknac przycisk i system sam by dobral osoby do wymiany, z ktorymi mozemy otworzyc specjalny czat czy cokolwiek
    this ^^

Użytkownik
    Cytat Napisał Alistair Zobacz post
    Osobiście, odkąd wszedł upek, może raz czy dwa miałem problem ze znalezieniem ludzi do wymiany, więc nie uważam, że brakuje chętnych. Problemem jest to, że jedyny skuteczny sposób to pisanie do kilkunastu/kilkudziesięciu osób na priv, żeby jakoś sklepać ekipę – co jest męczące, czasochłonne i nudne. Nie wspominając, że dla niektórych to wręcz obraza majestatu, że ktoś śmiał do nich napisać z pytaniem o wymianę xD.

Tablice, na które trzeba było się zapisywać co chwilę, nie zdały egzaminu – i moim zdaniem dlatego, że były po prostu niewygodne, czasochłonne i nikomu się nie chciało z tego korzystać.

Opcja, która mi się 'marzy', to po prostu zakładka w interfejsie – coś jak arena – gdzie można zapisać się jako chętny do wymiany. Byłoby to mega przejrzyste, szybkie i wygodne. Nie trzeba by już pisać do miliona osób na priv, tylko od razu do tych, którzy aktualnie są zainteresowani wymianą.
    Możliwe że nie miałeś problemu ze znalezniem bo trafiłeś w peak graczy. Ja osobiście w ten weekend nie miałem problemu kogoś znależć na wymianę natomiast w poprzednim tygodniu pisałem co chwila do wszystkich graczy i znalazłem tylko LBO, Mariuszka i jeszcze kogoś 4. Tylko problem był taki że nie mogłem trafić by każdy z nas był aktywny, a w przypadku szukania zastępstwa nikt nie był chętny. W związku z czym po 3 dniach się poddałem i spaliłem ene na czarnoziemach. Tak to bym sobie potek nafarmił z malboro i by było super.

Naprawdę jeden miniacz z probówki nie zaburzy ekonomi gry w znaczący sposób, a da możliwość masowych wymian dla graczy z limitem eny na poziomie 300 pktów

Uprawnienia