Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
5. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

2 40.00%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

0 0%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

3 60.00%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: [P4] Bramy Oasis - możliwe utknięcie na mapie

Użytkownik

[P4] Bramy Oasis - możliwe utknięcie na mapie

Wybrałem opcję przejazdu z przewodnikiem za 20k, ale jak przewodnik wsiądzie do czołgu, nie jesteśmy już w stanie zmienić tej opcji. Osoby, które nie mają drugich postaci by wyjąć golda, mogą mieć problem z przejazdem. Ewentualnie mogą być zmuszeni do sprzedania coś u pociary za mało korzystne pieniądze, więc raczej to utrudnienie. Zapraszam do dyskusji

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Proste rozwiązanie - niech dotknięcie któregoś z kaktusów na mapie zabiera 1000 HP. Kilka dotknięć i postać ginie, co jest równoznaczne z wysłaniem do miasta 8)
    Nie dziękujcie!

Użytkownik
    Czy jest jakiś sens fabularny by obecnie jeżdzic do oasis? bo chyba nic tam nie ma XD

Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Cytat Napisał EmiLowaTy Zobacz post
    Osoby, które nie mają drugich postaci by wyjąć golda, mogą mieć problem z przejazdem. Ewentualnie mogą być zmuszeni do sprzedania coś u pociary za mało korzystne pieniądze, więc raczej to utrudnienie.
    Błagam, jak nie masz drugiej postaci to se ją zrób, bo taka ciekawostka że można mieć 3 postacie za darmo! Nawet jeśli, ni ma szans by ktoś był na tyle głupi by postawić 3 postacie przed Oasis (o ile istnieją osoby mające dostęp do Oasis na 3 postaciach), nawet mając więcej postaci i tak nie ma sensu ich zostawiać teraz
    Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)

Użytkownik Avatar Luxferre
    tu nie chodzi o to czy ktos jest glupi czy nie, tylko o to, ze jest mozliwosc zsoftlockowania sie w taki sposob.
    to jest cos w stylu pokemonow gdzie mozna utknac w pewnym miejscu lub nawet w walce spelniajac jakies konkretne warunki ktorych normalnie nikt by nie spelnil (wyrzucic wszystkie przedmioty, stracic cale pieniadze itp. - dla przykladu cokolwiek z tego kanalu https://www.youtube.com/@Pikasprey)

mimo, ze jest to malo prawdopodobne to w grze nie powinno byc sytuacji gdzie mamy brak mozliwosci kontynuacji rozgrywki, niewazne jak ciezka do wykonania badz "glupia" ona sie wydaje
    ::::​)

Uprawnienia