Wg mnie nie ma sensu ten ranking skoro w rankingu przeważają osoby, które mają większy limit eny
Wg mnie nie ma sensu ten ranking skoro w rankingu przeważają osoby, które mają większy limit eny
Ja go potrafilem zdobywac mając limit eny równy idk, 316
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Ten ranking był w grze odkąd pamiętam. Nie trzeba mieć dużego limitu energii, wystarczy że się kupi bonus do złota i możesz na spokojnie wyfarmić więcej złota, niż osoby które mają dwa razy większy limit energii od Ciebie.
Osoby z dużym limitem energii wywalają ją raz na określony czas (tydzień/dwa), więc przez ten czas na spokojnie mogą zdobywać ten medal inne osoby. Zdarzało mi się go zdobyć wywalając mniej niż 1k energii, więc da się? Da się.
Pomijam fakt, że nie ma za bardzo z kim wymieniać trudnych potworków, jak i tych na 90 poziom i trzeba większą energię zbijać na raty. Aktualnie medale wbijają ludzie, którzy wbijają poziom za MF, moim zdaniem słusznie, trzeba docenić ich wkład w rozwój gry. Ten medal i tak poza pojawianiem się raz na kilka tygodni i dodaniem 2 dodatkowych żetonów nic nie daje.
Nadal zapominasz że kłamiesz
mnie zawsze dziwilo ze do tego medalu nie zaliczaly sie zyski z targu, handlu czy cokolwiek
to juz lepiej zeby liczyl zdobyte doswiadczenie a nie zloto skoro i tak dotyczy tylko dropu z potworow
::::)
Złoto jest lepsze, bo teoretycznie jeśli expisz na silniejszych od ciebie potworkach, to dostaniesz go więcej, niż ktoś, kto bije potworki na niższy, niż swój poziom.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Tak szczerze: Ktoś o ten ranking się faktycznie bije? Kiedyś mi się z tego co widzę udało złapać 2 miejsce w tym, nawet nie pamiętam kiedy.
W dodatku, no, każdy ranking faworyzuje dany tym graczy: PvP osoby z lepszym eq, Doświadczenie tak samo, jak ten ze złota etc.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Proszę nie przesadzać, grając całkowicie bez kupowania usług za MF-y można zdobyć pierwsze miejsce.
Ja np. raz zdobyłem drugie (limit gdzieś 300eny, co prawda z bonusami do złota ale z eventów)
Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)
A może by tak zamknąć ten temat bo po co to wywalać? Nie rozumiem dyskusji na temat czegoś co jest w grze i nikomu nie przeszkadza.
#repairtanatos
niby bezuzyteczny ranking ale na prawde kogos boli medal i 3 zetony?
juz lepiej zainteresuj sie rankingiem "pomocnicy"
Przepraszam że zakłócam Pana spokój ale od trzech tygodni ciągle mi dokuczają te same osoby takie jak:
Eresmel,Elrond Undómiel, Dark, Azekami, Harrious, Fusia
Czuję się prześladowany i gra mi się bardzo nieprzyjemnie, po nieudanych rozmowach z tymi graczami jestem zmuszony prosić Pana o interwecję.