Strona 1159 z 1160 PierwszyPierwszy ... 1596591059110911491157115811591160 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,371 do 17,385 z 17390

Temat: [ Pytania ]

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Ludzie serio expią w eq z +? Jest to dla nich faktycznie opłacalne biorąc pod uwagę to, że trzeba naprawiać to eq za kase + cofać się ciągle by to eq naprawić.
    I to wszystko po to, żeby mieć parenaście punktów więcej na mobki?
    Normalnie expię wyłącznie w eq +0 z bonusami (miałem taki fajny secik na 80lvl, praktycznie każde eq z 3pkt na +0), a teraz gdy MaxLv wzrósł to normalnie expiłem w +6-8, byleby tylko więcej EXP/ena było. A gold dla mnie nie miał żadnego znaczenia, po 100lv exp straci jakąkolwiek wartość to będę chciał maksymalizować zyski.
    Zdarzało się nawet, że byłem bliski wyjścia na 0 po expie, ale EXP i AP był.

Użytkownik Avatar Absolute
    Czy można gdzieś sprawdzić ile przejazdów kolejką już się wykonało?
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik Avatar Fang
    Mam pytanie odnośnie wykopaliska na wyspie Moqawi, ile mniej więcej potrzebuje energii i czy to muszę za pierwszym razem wykonać wejście by zrobić zadanie dotyczące Wielki Powrót?
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Użytkownik
    Cytat Napisał Fang Zobacz post
    Mam pytanie odnośnie wykopaliska na wyspie Moqawi, ile mniej więcej potrzebuje energii i czy to muszę za pierwszym razem wykonać wejście by zrobić zadanie dotyczące Wielki Powrót?
    4k eny

Użytkownik Avatar Bomberion
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Ludzie serio expią w eq z +? Jest to dla nich faktycznie opłacalne biorąc pod uwagę to, że trzeba naprawiać to eq za kase + cofać się ciągle by to eq naprawić.
    I to wszystko po to, żeby mieć parenaście punktów więcej na mobki?
    Ja expię w całym uzbrojeniu +7/8 na 65 poziom. Zyskuję na tym nie kilkanaście punktów lecz około 120 punktów. Dzięki temu można bić potworki o 8-10 poziomów wyższe.
    Nowy film na kanale już dostępny! ------> https://www.youtube.com/@BomberionPL

Dołącz do Legionu! ------> https://discord.gg/MYvRZdERXj

Prosze o przypomnineie dropu ze skrzynki w Zawiłym tunelu [32:3]
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Widzę, że większość ludzi ma tą procę, więc pytanie jest takie. Gdzie znajdą tą procę ? W mieście scythe ? Czy kurthus ?

Cytat Napisał Dwukropek Zobacz post
    Widzę, że większość ludzi ma tą procę, więc pytanie jest takie. Gdzie znajdą tą procę ? W mieście scythe ? Czy kurthus ?
    Dziatwa koło kopalni naftowej ci ją da.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Fang
    Kurthus + to co pisze Valery
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Dziatwa koło kopalni naftowej ci ją da.
    Przeszukałem i tej dziatwy nie znalazłem... Czy możliwe że muszę jakiś quest wykonać żeby zdobyć tą proce ? Bo trochę z fabułą jestem w plecy

Użytkownik
    Przeszukałem i tej dziatwy nie znalazłem... Czy możliwe że muszę jakiś quest wykonać żeby zdobyć tą proce ? Bo trochę z fabułą jestem w plecy
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...-Z%C5%82odziej
    W trakcie tego zadania dostaniesz proce

Użytkownik
    Wei na tropie: część pierwsza - ponoć Sara się miała pojawić po 1h - takie słuchy, ale skoro jej nie ma po kilku dniach to coś trzeba zrobić czy błąd ??

Użytkownik Avatar RaZoR
    Cytat Napisał Tatsumaru Zobacz post
    Wei na tropie: część pierwsza - ponoć Sara się miała pojawić po 1h - takie słuchy, ale skoro jej nie ma po kilku dniach to coś trzeba zrobić czy błąd ??
    nie wiem czy to cos znaczy ale u mnie sie pojawila czasu wieczornego.

Użytkownik Avatar Clover
    wprowadzono cię w błąd z tą godziną. Stój tam pod domem cały czas i afcz. wydaje mi się, że pojawia się w jakichś konkretnych godzinach.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar proskiler
    Z tego co kojarzę, to pojawia się co 3 godz. na godzinę., tj. 0-1, 3-4, 6-7, 9-10, 12-13, 15-16, 18-19, 21-22

Uprawnienia