Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o limicie postaci na konto?

Głosujących
90. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Znieść całkowicie

36 40.00%
  • Znacząco zwiększyć limit

32 35.56%
  • Zostawić jak jest

22 24.44%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 29 z 29

Temat: Zniesienie limitu slotów postaci

Użytkownik Avatar Lethal
    Czekam dalej na to
    Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat

Zostawcie jak jest bo Senseiowi zabraknie kombinacji liter w nicku, a soadzik nie nadąży robić nowych memów.

Użytkownik
    Tak, najlepiej zrobić jeszcze bardziej p2w przewagę, gdzie ktoś sobie będzie bił 100 Lilith dziennie za 100 eny xd. Na nie.

To nie jest przewaga po prostu P2W - rozwój postaci wymaga włożenia pewnego wysiłku.
    Imo lepsza taka sytuacja, niż wywalanie wszystkiego w enę.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Fresher
    Cytat Napisał Draler Zobacz post
    Tak, najlepiej zrobić jeszcze bardziej p2w przewagę, gdzie ktoś sobie będzie bił 100 Lilith dziennie za 100 eny xd. Na nie.
    Łatwiej by było po prostu wydać 40000mf na golda i wbić limit int'a
    Reputy tutaj

Jak wprowadzą że wśród obserwowanych będzie się pojawiać informacja ze osoba którą obserwujemy jest aktualnie online ale na innej postaci to za. Jak nie to przeciw bo uciążliwe jest jak na kogoś czekamy i stalkujemy mu wszystkie postacie bo nie wiadomo na którą wejdzie
    Zapraszamy na największy dc mfo3 o nazwie diablo: https://discord.gg/dWfrF35ery

Użytkownik
    Na tak, mi to różnicy nie robi, bo sam gram jedną postacią, ale jeśli chce się komuś grać na kilku(nastu) i płacić za kolejne sloty - czemu nie?

Użytkownik Avatar Fang
    Cytat Napisał Earl Koyar Zobacz post
    Na tak, mi to różnicy nie robi, bo sam gram jedną postacią, ale jeśli chce się komuś grać na kilku(nastu) i płacić za kolejne sloty - czemu nie?
    Według mnie jedno z najlepszych rozwiązań. Ale kto jak uważa
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

https://forum.mfo3.pl/showthread.php...C3%B3w-postaci

Propozycja w zrealizowanych btw. Tak przekopałem, żeby mieć poparcie słów w sprawie czegoś innego.

I chyba nie jest zrealizowana?

I widzę, że się tam udzielałem. 5 lat temu. Uhhh, to jak to w końcu jest, @proof? Czy tamten temat powinien pójść do zaakceptowanych?

Wtedy zwiększono limit o jeden czy tam dwa sloty
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Wtedy zwiększono limit o jeden czy tam dwa sloty
    Nie, ta zmiana weszła przed otworzeniem tematu. Limit postaci został ograniczony do 3 z możliwością wykupienia do 7 postaci na koncie.

Wiem to, bo kupowałem dodatkowy slot w 2018 roku. Ten temat jest z 2020 roku.

@down: Temat nadal dotyczy zniesienia limitu.
    Ostatnio edytowane przez Hide ; 18-06-2025 o 01:31

No i potem dodano jeszcze jeden slot
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Nie, ta zmiana weszła przed otworzeniem tematu. Limit postaci został ograniczony do 3 z możliwością wykupienia do 7 postaci na koncie.

Wiem to, bo kupowałem dodatkowy slot w 2018 roku. Ten temat jest z 2020 roku.

@down: Temat nadal dotyczy zniesienia limitu.
    nope, po zmianach ustanowiono limit 6 postek. Potem Tomi po moim temacie zwiększył do siedmiu.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Czekamy na kolejne pozytywne zmiany w temacie slotów postaci!! Albo przynajmniej odpowiedzi/ opinie osób z góry.
    Zapraszam nanieoficjalny serwer discord MFO: https://discord.gg/RuradcG7MR

Uprawnienia