Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Temat: Behemocia Gawra

Behemocia Gawra

Nazwa:  behemotyy.png
Wyświetleń: 99
Rozmiar:  334.9 KB
    Muzyka w lokacji:

Powiązane lokacje:

Występujące potwory:
    • Behemoth x1, 2, 3

Występujący miniboss:

Legenda:

Zawiera następujące informacje z dziennika pewnego nieszczęśnika

Zaktualizowano, pierwotny poradnik był autorstwa Tarquina. Podziękowania kieruję również do gracza GalaxyPL
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Dzisiaj o 14:15
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

To jest w końcu "Gwara" czy "Gawra"?

VV - poprawione
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Wczoraj o 02:10

Użytkownik Avatar Luxferre
    http://store.steampowered.com/app/17...ms_Music_Pack/

nazwa utworu to raczej bedzie "beastly barrows", cursed kingdoms to nazwa jakiegos albumu (?) w ktorej jest on zalaczony
    w wystepujacych potworach lepiej by wygladalo ze spacjami po przecinkach
    w legendzie bym opisal bardziej "oficjalnie", np. 100 000 sztuk zlota a nie 100k golda

VV - poprawione
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Wczoraj o 02:11
    ::::​)

Użytkownik
    No i brakuje wszędzie grafik - potworów oraz przedmiotów. No i G tez powinien mieć ikonkę, prawda? Lepiej to wygląda.

Nie wyswietlają sie wam grafiki?
    Możliwe, że przy przenoszeniu z redaktorskiego subforum się zgubiły, co się czasem dzieje. Będzie poprawione.

Ale też nie jestem zwolennikiem wstawiania ich wszędzie tam, gdzie to możliwe.
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; Wczoraj o 15:47
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Luxferre
    u mnie z grafik wyswietla sie tylko mapa i behemoth king
    ::::​)

https://imgur.com/a/HtcS0YF
    ja mam tak

no to posiedze nad tym i zobacze co sie da zrobic
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    https://imgur.com/a/HtcS0YF
    ja mam tak

no to posiedze nad tym i zobacze co sie da zrobic
    https://forum.mfo3.pl/attachment.php?attachmentid=21659 nie mamy uprawnień do oglądania tego załącznika.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

a teraz
    Cześć zbóje

Użytkownik Avatar Clover
    działa
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

super
    Cześć zbóje

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Nie wyswietlają sie wam grafiki?
    Ale też nie jestem zwolennikiem wstawiania ich wszędzie tam, gdzie to możliwe.
    To jest w takim razie punkt do doszczegółowienia w zasadach tworzenia poradników, bo z jednej strony grafiki nie są obligatoryjne, z drugiej mamy się wzorować na mapkach z Dilli gdzie każda jest szczegółowo okraszona grafikami i jest w stylu [ikona][przedmiot w url][xilość sztuk], np: Mikstura Życia 1 [x5].

No i legenda nie jest w liście.
    Ostatnio edytowane przez Hidi ; Wczoraj o 17:16

Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    To jest w takim razie punkt do doszczegółowienia w zasadach tworzenia poradników, bo z jednej strony grafiki nie są obligatoryjne, z drugiej mamy się wzorować na mapkach z Dilli gdzie każda jest szczegółowo okraszona grafikami i jest w stylu [ikona][przedmiot w url][xilość sztuk], np: Mikstura Życia 1 [x5].

No i legenda nie jest w liście.
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php?36487
    Pkt drugi

Wizualne niuanse sie wyedytuje zbiorczo, jak wszystkie grafiki będa na forum.
    Tak to było za nordii
    Cześć zbóje

Użytkownik
    Dokładnie. Sam podlinkowałem ten artykuł z tym punktem. Może zabrakło tego kontekstu: Nie są obligatoryje (jak oboje znaleźliśmy), a mamy wzorować się na mapkach z Dilli

Okej, grafiki przedmiotów do walk również się nie przeniosły z redaktorskiego. Ogarnąłem to.
    Poprawiłem też formatowanie oznaczeń liczbowych

Pozostałe zostaną dodane, jak sie je wgra na forum i mam nadzieje, że to już koniec tej dyskusji
    Cześć zbóje

Uprawnienia