Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 46 do 50 z 50

Temat: Dyskusja - [Update Scythe]

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Leonardo Zobacz post
    Wiesz dlaczego zwierzęta nazywa się zwierzętami?
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Zwierz%C4%99ta

Podejrzewam, że ten artykuł tłumaczy to wystarczająco obszernie, czym są zwierzęta. Ale okej, odniosę się do twojej definicji słowa

Trybalizm istnieje, powodując, że uznajemy inne gatunki za gorsze. Ba, była całkiem spora grupa ludzi, która uważała inne rasy człowieka za zwierzęta. A skoro nie byli w ich oczach ludźmi, to oczywiście zasługiwali na bycie niewolnikami. I tak, "poważni" ludzie również należeli do tych grup.

Personalnie zgadzam się z tobą, jest to chory punkt widzenia. Jednakże ten punkt widzenia był podzielany przez miliony ludzi na świecie w przeszłości.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Leonardo Zobacz post
    Więc tym razem napiszę poprawnię:
    "Historia z zabraniem inteligentnej istocie zdolnej do prowadzenia konwersacji i arguowania za swoimi racjami, której w twarz rzucamy że ktoś bardziej potrzebuje jej jaja które wysiaduje (z czego rozumiem chce wychować potomka) do jakiegoś rytułału między człowiekiem a zwierzęciem symbolizuje transwestytów którzy jawnie dają sygnał że 'idą po dzieci', to żart, czy po prostu luźna opinia twórców aktualizacji na temat tego czym jest dziecko i kiedy płód (ta zygota tam była dla żartu, bo jakoś w 2k15 pisałem żygać zamiast rzygać przez gracza w siatkę o nazwisku Żygadło i się KimChi ze mnie śmiał). Jest jeszcze opcja z furrasami chętnie dowiem się która z odpowiedzi jest poprawna"
    Tutaj tak jakby jest jeszcze mniej sensu, niż poprzednio. Nie wiem, co ci na to odpowiedzieć.

- - - - - - - - - -

Do reszty twojego postu nie widzę sensu odnoszenia się, jak masz ochotę na moją odpowiedź na dany fragment to daj znać, aczkolwiek raczej nie widzę nic więcej ciekawego w nim.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Ja to jeszcze napomknę, że w tym upku uprzedmiotawia się dzieci!
    tu dowód (ang. proof):
    https://imgur.com/a/ypumsww
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Ja to jeszcze napomknę, że w tym upku uprzedmiotawia się dzieci!
    tu dowód (ang. proof):
    https://imgur.com/a/ypumsww
    Niestety, podczas gdy mogę kupić dziecko, sprzedać go już nie mogę :C
    Taka ta gra niekonsekwentna.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

A jakby potrzymać go kilka lat w ekwipunku i potem wkręcić Amorji, że to Natius?
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    A jakby potrzymać go kilka lat w ekwipunku i potem wkręcić Amorji, że to Natius?
    Technicznie rzecz biorąc, po "queście" z januszkiem widzimy, że czas w grze jest liczony. Więc teoretycznie można by mieć dziesięcioletniego niemowlaka w eq.

Uprawnienia