Zobacz wyniki ankiety: Co o tym myślisz?

Głosujących
17. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem za

13 76.47%
  • a nawet przeciw

3 17.65%
  • wstrzymuję się od głosu

1 5.88%
  • mam inny pomysł

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Rozszerzenie ignora o zaproszenia do grupy i pomoc w walce

Użytkownik Avatar proskiler

Rozszerzenie ignora o zaproszenia do grupy i pomoc w walce

Proponuję rozszerzyć zakres ignorowania o zaproszenia do grupy i ofertę pomocy w walce.

Użytkownik
    Bez przesady XD teraz i tak ciezko jest kogos do wymiany znalezc a co dopiero jak beda ignory na zaproszenia do grup

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Ashley Zobacz post
    Bez przesady XD teraz i tak ciezko jest kogos do wymiany znalezc a co dopiero jak beda ignory na zaproszenia do grup
    To możesz zawsze dać ignora na wszystko oprócz pomocy w walce?
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Wydaje mi sie, ze jak dostaniesz ignora za spamowanie mi na czacie o wymiane, to po spamowaniu mi zaproszeniem do grupy rowniez z tobą nie wymienie.
    Chociaz moze to tylko ja tak mam

Propozycja na tak, ale z ignorem pomocy w walce raczej bedzie problem

Btw - przydałby sie ignor na wysyłane pojedynki, pamiętam jak z pirratem tym zaspamowaliśmy skrzynki połowy serwera xDDDDD
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 13-06-2025 o 22:26
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Owszem przyda się. Niektórzy z nudów naparzają i spamują propozycjami handlu/pojedynku. Myślą, że to śmieszne, a to zwyczajnie żenujące 8)

Użytkownik Avatar damianxp
    Jestem na tak, ale mam wrażenie że to było proponowane w 2012, gdy wbijali ludzie z troll skryptami na żółwia i trzymali auto, niestety nie udało mi się znaleźć tego posta. Spoko opcja, nawet do TvT ktoś zrobi Ci sabot, a ty sobie go do ignora wrzucasz

- - - - - - - - - -

grupa dziwnie działa, bo nie można dać na samą grupę ignora, ale jak dajesz komuś ignora na czat, to dajesz mu na grupę i na czat.
    Nadal zapominasz że kłamiesz

Użytkownik
    Jestem na tak. Dużo osób jest takich, którzy nam dokuczają (np. bójkowaniem nas) i nie chcemy mieć z nimi styczności. Czasem nie chcemy też patrzeć na nick takiego gracza. Do propozycji może dodajmy dodatkowo brak widoczności ignorowanego gracza na mapie (nie będziemy widzieli skina oraz nazwy tego gracza) oraz brak możliwości wypadania z nas wartościowych rzeczy.
    Na przykładzie jednej sytuacji z gry: nie chciałbym by osoba, której nie lubię mogła ze mnie zdobyć coś wartego, jak np. tutaj:

Uprawnienia