Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Temat: Skrócenie opisów broni

Skrócenie opisów broni

Przyszło mi do głowy, że opisy niektórych broni wyglądają potwornie. SystemOfADown śmiał się z nich w tym temacie. Pamiętam jednak głosy, że podanie krótszych opisów też jest złe, bo lepiej mieć wypisane szczegóły i liczby, a nie zgadywać "czemu coś nie zadziałało".

Uważam, że da się połączyć zalety obu podejść.

Proponuję, żeby każda broń z długim opisem miała skrócony opis i odnośnik "Szczegóły". Wyglądałoby to tak:
    obecnie

po zmianie może wyglądać tak:

lub tak:

Nawet ten okropny Miecz Nienawiści, którego opisu nawet nie da się tutaj przeczytać

może wyglądać lepiej

Uważam, że takie rozwiązanie wygląda dobrze i byłoby dobrym punktem wyjścia w przyszłość, kiedy nowe uzbrojenie będzie jeszcze bardziej skomplikowane.

Użytkownik
    rel
    Sygnatura (nie tak, że dalej nie mam pomysłu)

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Przepieknie to wyglada. Te dlugie opisy to wrecz zniechecaja do zakladania danej broni xd.

Użytkownik
    na tak, bardzo dobra propozycja

Użytkownik Avatar Luxferre
    to jest chyba najsensowniejsze podejscie do uproszczenia opisow ktore coraz to czesciej sie nie mieszcza w tych malych okienkach przy jednoczesnym udostepnieniu informacji. na tak
    Ostatnio edytowane przez Luxferre ; 13-06-2025 o 14:44
    ::::​)

+1 i to jest raczej do ogarnia w html, który można jak dobrze kojarzę używać w edytorze

Pierw - nie pasowała mi forma. Ale pomysł był w porządku.
    Ale po zastanowieniu - w sumie forma jest jednak naprawdę dobra.

Użytkownik Avatar Clover
    opcja nr. 2 sponio
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik Avatar dudzin
    Mi się podoba widok zdolności tj. max 3 wiersze, jak jest więcej to pojawia się suwak.

Użytkownik
    na tak, mysle ze najlepiej by bylo dodac przycisk w opisach zdolnosci, ktory po nacisnieciu rozwinie nam szczegolowy opis

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Nazwa:  a1.png
Wyświetleń: 59
Rozmiar:  38.3 KB Nazwa:  a2.png
Wyświetleń: 59
Rozmiar:  61.6 KB

Ja to widzę w taki sposób, z przyciskiem do rozwijania dokładnego opisu. Przycisk mógłby (a nawet powinien) być mniejszy, sam klikalny tekst "[-]" oraz "[+]" by wystarczyło. Wtedy nie trzeba dodawać tej pustej linijki, bo zmieści się w tej samej, w prawym dolnym rogu.
    Ale jak najbardziej na tak.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Myślę, że opcja xaniego lepsza, bo zaraz zlecą się telefoniarze, którzy nie mogą sprawdzić co broń robi.

Na tak, i opcja xaniego faktycznie lepsza, ale w tej rozszerzonej chciałbym nie obecny opis, a naprawdę szczegółowy, wszelkie przeliczniki czy wzory - bo niektóre eq czy nawet zdolki posiadają szczątkowe info.
    Le tits now

To moze w ramach pakietu premium
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia