Quest: Trzy siostry
Poziom: 95
Mapy:
- Kamienica Sióstr
- Borek Nasienny
- Kurthus: Lecznica
- Płaskowyż Moqawi
- Domena Czarnoksiężnika
- Posiadłość Czarnoksiężnika P. Górny
Opis:
- Quest możemy rozpocząć poprzez interakcję z dowolną z sióstr. Dowiadujemy się od danej siostry, że wszysckie trzy się ze sobą poważnie pokłóciły i rozbiegły w różnych kierunkach. Ircha znajduje się w Kamienicy Sióstr [7:12]; Fuksja ukrywa się w Borku Nasiennym [4:24]; Z kolei Junona uciekła do Kurthus: Lecznica [9:14].
- Kolejnym krokiem jest spotkanie się z pozostałymi siostrami. Lokalizacje opisałem w poprzednim punkcie.
- Następnie wracamy do pierwszej siostry, u której rozpoczęliśmy questa. Okazuje się, że to nie hormony, a magia jest sprawcą zamieszania! A powodem tej sytuacji jest prawdopodobnie Czarnoksiężnik z okolic Kurthus.
- Następnie musimy się skonfrontować z Czarnoksiężnikiem. W tym celu kierujemy się przez Płaskowyż Moqawi i poprzez Domenę Czarnoksiężnika do Posiadłości Czarnoksiężnika P. Górny
- Teraz potrzebujemy rozwiązać zagadkę [tu rozwiązanie zagadki] w Zaciemnionej Gmatwaninie i dzięki temu jesteśmy w stanie skorzystać z windy do lokacji Posiadłość Czarnoksiężnika P. Dolny.
- Żeby nie było za łatwo, Czarnoksiężnik bawi się w Doctora Strange'a i aby przejść dalej należy pokonać Zaklęty Płaszcz.
- Nie wiem co dalej, jeszcze nie przeszedłem
Nagrody:
Gwarantowane Nagrody:Losowe Nagrody (jedno z poniższych):