Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: [QUEST] Trzy siostry

Użytkownik

[QUEST] Trzy siostry

Quest: Trzy siostry

Poziom: 95

Mapy:

Opis:
    1. Quest możemy rozpocząć poprzez interakcję z dowolną z sióstr. Dowiadujemy się od danej siostry, że wszysckie trzy się ze sobą poważnie pokłóciły i rozbiegły w różnych kierunkach. Ircha znajduje się w Kamienicy Sióstr [7:12]; Fuksja ukrywa się w Borku Nasiennym [4:24]; Z kolei Junona uciekła do Kurthus: Lecznica [9:14].
    2. Kolejnym krokiem jest spotkanie się z pozostałymi siostrami. Lokalizacje opisałem w poprzednim punkcie.
    3. Następnie wracamy do pierwszej siostry, u której rozpoczęliśmy questa. Okazuje się, że to nie hormony, a magia jest sprawcą zamieszania! A powodem tej sytuacji jest prawdopodobnie Czarnoksiężnik z okolic Kurthus.
    4. Następnie musimy się skonfrontować z Czarnoksiężnikiem. W tym celu kierujemy się przez Płaskowyż Moqawi i poprzez Domenę Czarnoksiężnika do Posiadłości Czarnoksiężnika P. Górny
    5. Teraz potrzebujemy rozwiązać zagadkę [tu rozwiązanie zagadki] w Zaciemnionej Gmatwaninie i dzięki temu jesteśmy w stanie skorzystać z windy do lokacji Posiadłość Czarnoksiężnika P. Dolny.
    6. Żeby nie było za łatwo, Czarnoksiężnik bawi się w Doctora Strange'a i aby przejść dalej należy pokonać Zaklęty Płaszcz.
    7. Nie wiem co dalej, jeszcze nie przeszedłem

Nagrody:
    Gwarantowane Nagrody:
    Losowe Nagrody (jedno z poniższych):
    Ostatnio edytowane przez Hidi ; 10-06-2025 o 14:13

Użytkownik
    W jaki sposób odblokować domenę czarnoksiężnika? Jestem na tym płaskowyżu, mam klucz i tą notatke z karczmy w srebnej masce ale klikam na te drzewa i nic się nie dzieje

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    W jaki sposób odblokować domenę czarnoksiężnika? Jestem na tym płaskowyżu, mam klucz i tą notatke z karczmy w srebnej masce ale klikam na te drzewa i nic się nie dzieje
    Trzeba pchnąć quest "Zemsty słodki smak" - do momentu zabrania z srebrnej maski tego klucza. Następnie idziemy do chaty tego menele "Scythe: Willa" Lewa góra w Scythe. Lecimy na piętro 2 i w tym drugim pokoju na drugim piętrze zabieramy obraz tristama i Kamień Przejścia - dzięki temu kamyczkowi mamy dostęp do domeny
    Ostatnio edytowane przez Bartolome ; 10-06-2025 o 14:12

Użytkownik
    Ta informacja powinna być na mapie. Dodam, do Płaskowyż Moqawi dzięki

Przenosze do odpowiedniego działu za hormony i zaklepywanie tylko, żeby wstawic niedokończony
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia