A mi się podoba fabuła.
Happy endów trochę jest trochę nie. Realne problemy, a nie tylko bycie bohaterem
A mi się podoba fabuła.
Happy endów trochę jest trochę nie. Realne problemy, a nie tylko bycie bohaterem
Największym nieporozumieniem fabularnym jest to, że nasza postać chce pomóc takiej wrednej babie jak Ino.
A tym bardziej wepchnąć jakiegoś gostka na te minę
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 12-06-2025 o 17:51
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
A to akurat z życia wzięte. Uratujesz komuś życie, a ten Cię jeszcze pozwie za złamane żebro.
żeby nie zakładać nowego tematu - jest mi ktoś w stanie wyjaśnić jak działa wydobycie ropy w dzielnicy górniczej w kurthus? skąd mam wiedzieć, ile mam punktów, skoro nigdzie się nie pokazują? a co jak zdobędę 40, ponadprogramowe 10 mi przepadnie? bo ostatnio zużyłem 60+ energii, poszedłem do tego NPC od wymiany, dał mi nagrodę za 30 punktów i w kolejnej konwersacji mi pokazuje że mam 0 punktów. i teraz nie wiem czy wykopałem dokładnie 30 czy mi skasowało nadmiarowe
::::)
Wystarczyloby dodac na tej mapie okienko z informacja o aktualnym stanie punktow.
Prosta rzecz, a ile problemow by rozwiazala.
Albo niech będą jakieś baryłki ropy w ekwipunku. Nie rozumiem dlaczego to jest na punkty.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
licznik punktow lub przedmiot w plecaku bylby jak najbardziej mile widziany.
btw, ktos jest w stanie potwierdzic czy faktycznie mozna miec wiecej niz 30 punktow naraz?
::::)
Hubiot dostałeś lipny item. :/
Lepiej bić potworki i wymieniać surowce.
Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat
Szczerze mam mieszane odczucia co do tej kopalni. Zrushowałem ja wczoraj dla questów ale szczerze bardzo dużo eny na to się przepaliło dodatkowo już chciałem do końca to zrobić oczywiście (przy 2k eny to jeszcze musiałem 40 mf dokupić usługę na energię średnio opłacalne).