Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 51

Temat: Dyskusja - [Update Scythe]

A mi się podoba fabuła.
    Happy endów trochę jest trochę nie. Realne problemy, a nie tylko bycie bohaterem

Największym nieporozumieniem fabularnym jest to, że nasza postać chce pomóc takiej wrednej babie jak Ino.
    A tym bardziej wepchnąć jakiegoś gostka na te minę
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 12-06-2025 o 17:51
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Największym nieporozumieniem fabularnym jest to, że nasza postać chce pomóc takiej wrednej babie jak Ino.
    A tym bardziej wepchnąć jakiegoś gostka na te minę
    Jak już jesteśmy przy nieporozumieniach fabularnych, to dla mnie żałosna jest ta zielarka Erin, której dosłownie ratujemy życie, bo anakin miał ją przerobić na danonki, po czym zamiast nam pomóc w ramach ludzkiej przyzwoitości, to wysyła nas na bagna po jakieś chwasty....

Użytkownik
    A to akurat z życia wzięte. Uratujesz komuś życie, a ten Cię jeszcze pozwie za złamane żebro.

Użytkownik Avatar Luxferre
    żeby nie zakładać nowego tematu - jest mi ktoś w stanie wyjaśnić jak działa wydobycie ropy w dzielnicy górniczej w kurthus? skąd mam wiedzieć, ile mam punktów, skoro nigdzie się nie pokazują? a co jak zdobędę 40, ponadprogramowe 10 mi przepadnie? bo ostatnio zużyłem 60+ energii, poszedłem do tego NPC od wymiany, dał mi nagrodę za 30 punktów i w kolejnej konwersacji mi pokazuje że mam 0 punktów. i teraz nie wiem czy wykopałem dokładnie 30 czy mi skasowało nadmiarowe
    ::::​)

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    żeby nie zakładać nowego tematu - jest mi ktoś w stanie wyjaśnić jak działa wydobycie ropy w dzielnicy górniczej w kurthus? skąd mam wiedzieć, ile mam punktów, skoro nigdzie się nie pokazują? a co jak zdobędę 40, ponadprogramowe 10 mi przepadnie? bo ostatnio zużyłem 60+ energii, poszedłem do tego NPC od wymiany, dał mi nagrodę za 30 punktów i w kolejnej konwersacji mi pokazuje że mam 0 punktów. i teraz nie wiem czy wykopałem dokładnie 30 czy mi skasowało nadmiarowe
    Wydaję mi się, że działa identycznie jak kopalnia rudy złota u krasnoludów (nordia), z tym, że zamiast rudy jako przedmiotu w plecaku dostajesz punkty do licznika, które możesz wymienić na nagrody.
    W rankingu możesz sprawdzić ile zdobyłeś punktów.

Użytkownik
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Wydaję mi się, że działa identycznie jak kopalnia rudy złota u krasnoludów (nordia), z tym, że zamiast rudy jako przedmiotu w plecaku dostajesz punkty do licznika, które możesz wymienić na nagrody.
    W rankingu możesz sprawdzić ile zdobyłeś punktów.
    Tak, ale ten ranking nawet nie działa. Nie zapisuje naszego pierwszego wykopania przy danej maszynie, przez co niektórzy gracze mają 150% skuteczności wydobycia wg rankingu.

Cytat Napisał Encyklompendium Zobacz post
    Tak, ale ten ranking nawet nie działa. Nie zapisuje naszego pierwszego wykopania przy danej maszynie, przez co niektórzy gracze mają 150% skuteczności wydobycia wg rankingu.
    Skuteczność może być trochę zepsuta, ponieważ 2-3 dni po aktualizacji był naprawiany ranking (nie zapisywało poprawnie wartości zużytej energii) ale nic mi nie wiadomo na temat błędu występującego teraz.
    Ostatnio edytowane przez Hubiot ; 13-06-2025 o 10:13

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Wystarczyloby dodac na tej mapie okienko z informacja o aktualnym stanie punktow.
    Prosta rzecz, a ile problemow by rozwiazala.

Albo niech będą jakieś baryłki ropy w ekwipunku. Nie rozumiem dlaczego to jest na punkty.
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik Avatar Luxferre
    licznik punktow lub przedmiot w plecaku bylby jak najbardziej mile widziany.
    btw, ktos jest w stanie potwierdzic czy faktycznie mozna miec wiecej niz 30 punktow naraz?
    ::::​)

Użytkownik Avatar shayne
    można

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    licznik punktow lub przedmiot w plecaku bylby jak najbardziej mile widziany.
    btw, ktos jest w stanie potwierdzic czy faktycznie mozna miec wiecej niz 30 punktow naraz?
    Potwierdzam
    Screeny

Użytkownik Avatar Lethal
    Hubiot dostałeś lipny item. :/
    Lepiej bić potworki i wymieniać surowce.
    Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat

Użytkownik
    Szczerze mam mieszane odczucia co do tej kopalni. Zrushowałem ja wczoraj dla questów ale szczerze bardzo dużo eny na to się przepaliło dodatkowo już chciałem do końca to zrobić oczywiście (przy 2k eny to jeszcze musiałem 40 mf dokupić usługę na energię średnio opłacalne).

Uprawnienia