Zobacz wyniki ankiety: Co ty na to?

Głosujących
21. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Przydatne

8 38.10%
  • Zbędne

5 23.81%
  • Może być, ale mi nie zależy

8 38.10%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 18 z 18

Temat: Portal przed Oasis

Użytkownik Avatar Leonardo
    Aha jak to, to nie dodadzą przed mściwego robaka piaskowego który ma zfixowane krwawienie razem z teleportem?

Oczywiście że propozycja na tak, tryhardować się niektórym zachciało xd

Cytat Napisał Clover Zobacz post
    Czyli twoim problemem jest to, że ktoś sobie stoi? Bo rozwiązaniem twojego problemu jest po prostu wejść z powrotem do Oasis.
    Tak samo twoim jest nie łazikowanie się pod bramy oasis skoro wiadomo że miasta jeszcze nie ma

I nie argumentuję, że ja nie mam problemu to mnie to nie dotyczy - po prostu to jedna z łatwiejszych minigierek w grze - przykładowo na początku gry te kamiory już są dużo bardziej losowe; gmatwanina też potrafi dać w kość czy niektóre labirynty - ogółem masa różnych minigierek które wymagają więcej uwagi niż łazik. A no i pamiętajmy że możemy sobie przed wyruszeniem kupić pakiety naprawcze w razie kraksy
    Le tits now

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Tensa Zangetsu Zobacz post
    Tak samo twoim jest nie łazikowanie się pod bramy oasis skoro wiadomo że miasta jeszcze nie ma

I nie argumentuję, że ja nie mam problemu to mnie to nie dotyczy - po prostu to jedna z łatwiejszych minigierek w grze - przykładowo na początku gry te kamiory już są dużo bardziej losowe; gmatwanina też potrafi dać w kość czy niektóre labirynty - ogółem masa różnych minigierek które wymagają więcej uwagi niż łazik. A no i pamiętajmy że możemy sobie przed wyruszeniem kupić pakiety naprawcze w razie kraksy
    Widzę, że nie masz ochoty na poważną dyskusję, więc odpowiadam ostatni raz.

kamienie na początku gry dosłownie nie są losowe. Zawsze przechodzę tą samą ścieżką i zatrzymuję się w tych samych miejscach.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Uprawnienia