Klub Wyznawców Fortuny: Gabinet
Trzeba zmienić tam st na ten z poziomu wyżej, bo wchodząc do klubu z Kurthus gra nam tam muzyka z Nordii![]()
Klub Wyznawców Fortuny: Gabinet
Trzeba zmienić tam st na ten z poziomu wyżej, bo wchodząc do klubu z Kurthus gra nam tam muzyka z Nordii![]()
Le tits now
Bug który opisałem wyżej naprawiony został dosłownie na jeden dzień xD nawet nie skomentuje, drugiego już wrócił więc można by to no nie wiem naprawić na stałe czy nie mam co liczyć ?![]()
Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo
Zgłaszanie błędów: Błędy typu "literówki" || Błędy map || Kwestie dialogowe zależne od płci postaci || Blokady postaci
https://imgur.com/a/rpLbr5G
wszystko do tego miejsca poprawione 27/05
Ostatnio edytowane przez proof ; 28-05-2025 o 20:29
Pole [54,50] jest zablokowane
- - - - - - - - - -
Czy skrzynka depozytowa w Kurthus jest specjalnie przyciemniona (jakoby od kurzu/pyłu/piasku) czy to błąd?
- - - - - - - - - -
Gawial coś mi się zbugował, siedzę w nim a nie ma walki i wygląda jakby utknął pole [22,17]
poprawione
Le tits now
Kokosowe wybrzeże, zły kafelek.
poprawione
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
utknąłem pod mostem w lokacji uroczysko 17,79 występuje również bład ktory umożliwia wejście pod most
Poprawione
skrzynka ma ikonke klucza
Błąd związany z mapą w Scythe nie wiem czy tylko ja tak mam ale panuje u mnie wieczna noc poza tym dodano nowy qest do dziennika a jak otwieram dziennik to niema nic nowego może ktoś wie jak to naprawić z góry dziękuję
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Ogólnikowe pytanie:
Czy zgłaszać wszystkie problemy na mapach Nordii w postaci krzywych strzałek, pól na które można kliknąć myszką by poszła na nie postać pomimo, że są pod strzałką, czy inne "ukryte" pola, na które nie powinno się wchodzić (wszystko to kwestie estetyczne)?
pole [28,35] w Kurthus chcąc iść na platformę z portalem etc. postać wybiera drogę na około (w lewo zamiast w prawo)
Le tits now
W Zgniłym Lasku w bardzo konkretnym miejscu da się wejść na bagno otaczające Malboro.
![]()