Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Protoceratops*2

Użytkownik Avatar Stara Gwardia

Protoceratops*2

Opis: Małe dinozaury. Występują zawsze parami. Mają dość zabawny zwyczaj spania naprzemiennie – jeden śpi tylko wtedy, gdy drugi czuwa i pilnuje tego pierwszego.
    Dojście do bossa od najbliższego miasta
    Odblokowuje dostęp do
    Używane ataki, zdolności oraz przedmioty
    Przygotowanie do walki
    Taktyki
    Ostatnio edytowane przez Stara Gwardia ; 17-06-2025 o 19:56

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    żaden unikat nie ma takich informacji, ale dopisałem
    plazma, necrani, bomb, mimic i pingwin maja - przydaloby sie to w sumie ustandaryzowac
    jest tez drobna literowka w eq na 90 poziom - "Kowbojski Spinki"
    ::::​)

plazma, necrani, bomb, mimic i pingwin maja - przydaloby sie to w sumie ustandaryzowac
    będzie poprawione - wszedzie bedzie to info.

- - - - - - - - - -

Dokonałem redakcji i przenoszę.
    Tak powinny wyglądać poradniki wrzucane do tego działu - wymagające jedynie nielicznych korekt, a nie w zasadzie przepisywania całości od zera.
    Dzięki

[do dodania linki, jak sie juz pojawią]
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 08-06-2025 o 20:12
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar proskiler
    Kontynuacja questów:

Grabieżcy na wyspie

Użytkownik
    Mam ciekawy przypadek - chybiłem atakiem fizycznym w pierwszej. Więc nie zabrałem życia żadnemu i obaj dali odpoczynek. Powinienem od nowa atakować czy iść w przedmiot? https://mfo3.pl/r/b473e7824

Wybrałem drugą opcję i w drugiej turze znowu zrobiłem atak. Jeden zaatakował jeden dał odpoczynek. W trzeciej turze dałem przedmiot i się obudziły oba. Powinienem dać zdolkę? Czyli atak -> atak (bo chybiony pierwszy) -> zdolka?

Użytkownik
    dałeś atak, atak, przedmiot, zamiast atak, przedmiot, zdolka, nie ma znaczenia chybienie

Użytkownik
    tylko dlaczego nie przerwało cyklu po pierwszym "błędnym", czyli po drugim ataku? Tylko dopiero jak zamiast zdolki użyłem przedmiot?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    tylko dlaczego nie przerwało cyklu po pierwszym "błędnym", czyli po drugim ataku? Tylko dopiero jak zamiast zdolki użyłem przedmiot?
    Bo dinusie sprawdzają poprawność co 3 tury
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik
    Ok, to teraz mam już pełnię informacji, dzięki.

A w sumie nasuwa sie pytanie - jeśli sprawdzają co 3 tury, to nie moge zamienić kolejnością zdolki i przedmiotu, w razie potrzeby?

kolejność jest dowolna - trzeba tylko nie zrywać cykli (tj. każdy kolejny powinien być identyczny z pierwszym)
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia