No właśnie ubiłem tylko jednego, tego do questa. Ten sam Lavos, który się wcześniej na mnie darł, teraz się nie odzywa.
Co ile trzeba sprawdzać plony na plantacji w kurthus? Wczoraj około 23:00 sprawdzałem i dzisiaj około 10:00 już zeschnięte.
jest w tym upku jakiś Item na wzór naszyjnika z kłów bestii (+%expa za -%golda/ap)?
jest w tym upku jakiś Item na wzór naszyjnika z kłów bestii (+%expa za -%golda/ap)?
Przebicie bierze pod uwagę sumę obron używającego czy celu?
Możesz to zrobić o pełnej godzinie czyli np od 16:00:00 do 16:00:59
Mam pytanie czym biją golemy strażnicze? Na podstawie wyglądu animacji i jej dźwięku wydaje mi się, że one biją włócznią, którą na postaci przemijanie mam na -9%. Tymczasem po przegranych walkach w ogóle nie zmienia mi się ten atrybut. Zamiast tego zmienia mi się atrybut buławy, który mam zbliżony do 25%. Tymczasem grafika i dźwięk animacji nie wskazuje na buławę.
https://media.discordapp.net/attachm...710&height=255
JIle złota mieliście zapłacić Ino, po wyborze opcji innej niż ta, że broszka należała do matki Oskara?
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.