Siema jako że nikt nie napisał a trochę niektóre rzeczy przeszkadzają to postanowiłem napisać swoje zdanie. Przede wszystkim chciałbym rozpocząć od drobnych błędów które zdarzają się na mapach takich jak znikanie mostu dosłownie po pojawieniu się go. Chyba każdy kto ubił Talosa ma ten sam problem na ścieżce mroku tam na dole. Chodzi o to że most znika bo się buguje mimo że go odblokowaliśmy. Dodatkowo uważam że można by było dać raz dzwonienie tylko przy respie globala bo chyba raczej każdy zauważy komunikat w rogu a trochę denerwuję jak ci w uszach dzwoni 24/7. No i to co uważam za lekkie niedopracowanie po kilku stoczonych walkach to jest to że mam wrażenie że Izanagi jest mocniejsza od Izanami. Po kilku walkach zobaczyłem że często Izanami biję więcej i zdecydowanie bardziej utrudnia walke w stosunku do Izanagi. Chociażby teraz przy prawie równych defach (6 wiecej fiz od mag) od Izanami dostałem ten dam DMG co od Izanagi. Problem polega na tym że ogień mam na 0 a topór na 25. Nie wiem czy tak ma być i czy powinno tak być lecz uważam że warto o tym wspomnieć. Jeśli chodzi o globala to nie jest on ciężki bo w sumie jak Wendigo to kwestia aby statusy nie wlazły bo inaczej walka kończy się miastem. Na przyszłość proponowałbym globala co wymaga więcej myślenia niż lucka w bazie.
Pozdrawiam