Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Porady Dziadka Snereta.

Porady Dziadka Snereta.

Dziadek Sneret to NPC występujący na Arenie Podziemnych Walk. Udziela nam on cennych informacji na temat przeciwników, mogą być one przydatne na przykład do rozplanowania taktyki na walkę z bossem. Zapraszam do zapoznania się z artykułem, mam nadzieję, że będzie przydatny .
    1. Collen Słaby
    2. Melisandre
    3. Logan Wszechstronny
    4. Barry Mocnoręki
    5. Nehari
    6. Nisu
    7. Tellus
    8. Rhewllyd
    9. Efrix
    10. Kalvador #2
    11. Grainne
    12. Variablis Młody
    13. Viviene Uzdrowicielka
    14. Beztroski George
    15. Fauna i Muszun
    16. Gustaw Rapier
    17. Szalony Mike
    18. Tempus
    19. Zack
    20. Jednooki Berserker
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 07-06-2025 o 16:52

Użytkownik Avatar Clover
    skoro temat bossy fabularne podlinkowuje tutaj, to może zrobić linki stąd do tematów z poszczególnymi bossami?

- - - - - - - - - -

also nie wiem, czy to tylko u mnie, ale grafiki bossów są jakieś mega małe

- - - - - - - - - -

dodatkowo: collen ma przezroczystą tabelkę, reszta nie.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Będzie poprawione

Niektóre grafiki powygasały, a zapomniałem jak upośledzone tabelki mamy na tym forum (to wina złego skalowania). Czeka mnie raczej długie ślęczenie w kodzie

Linkowanie do tematów - jest planowane, chociaż nie uważam, żeby to było jakoś bardzo ważne - wystarczy wyjść do subforum i wszystkie są ładnie ułożone.

Z tym, że jeśli już coś robić, to trzeba będzie to zrobić za jednym zamachem - każda edycja tego tematu rozwala tabelki.
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 07-06-2025 o 16:46
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia