W miejscu 47:63 po pokonaniu Anakina pojawia się Reve, który rozpoczyna quest Marzenia Senne
W miejscu 47:63 po pokonaniu Anakina pojawia się Reve, który rozpoczyna quest Marzenia Senne
Jak się strzeli z pola [62,26] w prawo w ten dzbanek, to wylatuje z niego do wody odno. 4 x3 sztuki (być może są jeszcze inne dropy)
Le tits now
strzał z pola [12:26] w fontannę po lewej stronie blokuje przepływ wody i otwiera wrota w podziemiach
Wejście do Magazynu handlowego jest odblokowane dopiero po pokonaniu bossa Wódz Plemienia.
- - - - - - - - - -
Z pola 46:17 można strzelić w szyld z butami i otrzymamy z nich kalosze farmera.
Jest szansa na całościowy poradnik dot. procy? Gdzie i jak ją zdobyć, krok po kroku. Gdzie używać, chyba że tylko w Scythe się używa, to wystarczy spoiler.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 17-06-2025 o 03:17
Dwie kreski na teście, grabie pomogły i zjemy płoda w cieście.
Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 07-06-2025 o 13:24
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
W 2021 stworzyłem poradnik dot. śnieżek: Wszystko o śnieżkach Najlepiej aby był analogiczny.
Bedzie aktualizowane?
- - - - - - - - - -
Ze skrzynki na budynku Scythe: Rudera otrzymałem
https://mfo3.pl/view/a/833
Pewnie cały set da sie dostac
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Na polu 29:29 pojawia się tajemniczy kupiec, od którego za 100k można kupić tajemniczy artefakt - kotwicę
Na każdej postaci miałem łom w innym miejscu. Najbardziej musiałem się naszukać na Lisznim. Łom był na pozycji 3,20 na lewo obok Scythe willa. Tej lokalizacji nikt wcześniej nie podał. Jest on dostępny chyba po pokonaniu Abadona.
Ostatnio edytowane przez przemijanie ; 29-06-2025 o 17:34
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!