Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 31

Temat: [MAPA] Scythe

Użytkownik
    W miejscu 47:63 po pokonaniu Anakina pojawia się Reve, który rozpoczyna quest Marzenia Senne

Jak się strzeli z pola [62,26] w prawo w ten dzbanek, to wylatuje z niego do wody odno. 4 x3 sztuki (być może są jeszcze inne dropy)
    Le tits now

Użytkownik
    strzał z pola [12:26] w fontannę po lewej stronie blokuje przepływ wody i otwiera wrota w podziemiach

Użytkownik
    Wejście do Magazynu handlowego jest odblokowane dopiero po pokonaniu bossa Wódz Plemienia.

- - - - - - - - - -

Z pola 46:17 można strzelić w szyld z butami i otrzymamy z nich kalosze farmera.

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    Z pola 46:17 można strzelić w szyld z butami i otrzymamy z nich kalosze farmera.
    Losowy itemek z setu farmera.
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik
    Jest szansa na całościowy poradnik dot. procy? Gdzie i jak ją zdobyć, krok po kroku. Gdzie używać, chyba że tylko w Scythe się używa, to wystarczy spoiler.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Jest szansa na całościowy poradnik dot. procy? Gdzie i jak ją zdobyć, krok po kroku. Gdzie używać, chyba że tylko w Scythe się używa, to wystarczy spoiler.
    używa się zarówno w scythe, jak i kurthus, opuszczonej willi, behemociej gawrze...
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Musisz zacząć quest nietypowy złodziej, w kurthus, dzielnicy gorniczej, w chacie wiertników, potem jest scenka z dzieciorami, jednemu musisz kupic lizaka i mu go dac, potem idziesz do tego domu co ona tam mówi i wracasz i otrzymujesz proce, nie dziękuj
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 17-06-2025 o 03:17
    Dwie kreski na teście, grabie pomogły i zjemy płoda w cieście.

Powinien się pojawić, jak istotniejsze sprawy związane z tą aktualizacją zostana juz opisane.
    Zachecam do zebrania informacji i samodzielnego zrobienia tego poradnika jesli ci jest potrzebny na juz
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 07-06-2025 o 13:24
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Powinien się pojawić, jak istotniejsze sprawy związane z tą aktualizacją zostana juz opisane.
    Zachecam do zebrania informacji i samodzielnego zrobienia tego poradnika.
    W 2021 stworzyłem poradnik dot. śnieżek: Wszystko o śnieżkach Najlepiej aby był analogiczny.

W 2021 stworzyłem poradnik dot. śnieżek: Wszystko o śnieżkach Najlepiej aby był analogiczny.
    Skoro ci tak dobrze z nim poszło - ten też ci na pewno super wyjdzie.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Bedzie aktualizowane?

- - - - - - - - - -

Ze skrzynki na budynku Scythe: Rudera otrzymałem
    https://mfo3.pl/view/a/833

Pewnie cały set da sie dostac
    Cześć zbóje

Użytkownik
    Na polu 29:29 pojawia się tajemniczy kupiec, od którego za 100k można kupić tajemniczy artefakt - kotwicę

Użytkownik
    Na każdej postaci miałem łom w innym miejscu. Najbardziej musiałem się naszukać na Lisznim. Łom był na pozycji 3,20 na lewo obok Scythe willa. Tej lokalizacji nikt wcześniej nie podał. Jest on dostępny chyba po pokonaniu Abadona.
    Ostatnio edytowane przez przemijanie ; 29-06-2025 o 17:34

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał przemijanie Zobacz post
    Na każdej postaci miałem łom w innym miejscu. Najbardziej musiałem się naszukać na Lisznim. Łom był na pozycji 3,20 na lewo obok Scythe willa. Tej lokalizacji nikt wcześniej nie podał. Jest on dostępny chyba po pokonaniu Abadona.
    Na pewno nie, wpierdzieliłam się w łom, idąc NA Bad Addona
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Uprawnienia