Strona 1156 z 1159 PierwszyPierwszy ... 15665610561106114611541155115611571158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,326 do 17,340 z 17381

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Squadron
    Cytat Napisał Fang Zobacz post
    Gdzie znajdę tawernę ,,kulawy kaczor'' ?
    Nazwa:  kulawy kaczor.JPG
Wyświetleń: 264
Rozmiar:  39.9 KB
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar Fang
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    Nazwa:  kulawy kaczor.JPG
Wyświetleń: 264
Rozmiar:  39.9 KB
    Okej, dziękuje bardzo. Dodatkowo chciałem spytać gdzie znajduje się pustynna grota ?
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Z czego na ten moment można zdobyć Mega Leczenie 4?
    Minibossy/Unikaty/Skrzynie/NPC/wymianki/Questy?

Użytkownik Avatar Lethal
    Protoceratops (unikat)
    Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Z czego na ten moment można zdobyć Mega Leczenie 4?
    Minibossy/Unikaty/Skrzynie/NPC/wymianki/Questy?
    Unikat Protoceratops i quest Siedlisko zła pośród piękna natury. Zapewne też z jakichś wymian - może surowce z kopalni albo zmutowane kryształy.
    To offend a weak man, tell him the truth.

Zaciemniona Gmatwanina

Jak się dostać do trzeciego guzika?
    Mam wrażenie że wypróbowałem już każdą ścieżkę, jedyna mi pasująca to blokuje mi jakaś "magiczna bariera" co tepa w inne miejsce mapy + dodatkowo nasza postać mówi że ona słabnie a wcale tak nie jest
    Le tits now

Użytkownik Avatar Lethal
    Ta magiczna bariera to kilka razy tak musisz podejść i zniknie sobie.
    Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat

Użytkownik Avatar hurzysta
    https://mfo3.pl/r/b41fef1b7
    Wbiłem do walki z 1 eny, zakończyłem z 2, czemu nie dostałem ml4 już drugi raz
    Może ktoś dać info jak to działa
    Chaos to tylko niezrozumiały porządek

Użytkownik Avatar Lethal
    Z unikatem musisz mieć ene przed. Inaczej przepada

Użytkownik Avatar hurzysta
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post
    Z unikatem musisz mieć ene przed. Inaczej przepada
    Miałem 1 energii w momencie dołączania do walki, więc w takim razie nie powinien przepaść skoro mogłem dołączyć na sos, a w momencie w którym walka się kończyła miałem już 2, czyli warunek z posiadaniem co najmniej 1 eny przed końcem też został spełniony lub powinienem dostać drop z 1, bo tak działa to w walkach z zwykłymi potworami
    Chaos to tylko niezrozumiały porządek

Użytkownik Avatar Lethal
    Na Protoceratopsy musisz mieć ene na 2 sztuki tak samo jak osoba która złapała.

"Udało mi się z Arimanami. Niestety zawiodłem w jednej, kluczowej sprawie – nie chcą być mi posłuszne. Próbowały mnie nawet zaatakować, ale byłem na to przygotowany i wraz z Zaklętym Płaszczem zagoniliśmy je do niezagospodarowanej części warsztatu."

Mefity to rodzaj Arimanów?
    Le tits now

Tak

Użytkownik Avatar bxp
    Jak to jest z tym kopaniem w Zakazanej Kopalni? Próbowałem sobie kiedyś kopać i nagle mam animację, że Lavos drze mordę i nie daje mi pracować. Powtórzyło się to kilka razy i stwierdziłem, że nie można kopać, gdy Lavos łazi po mapie. Jednakże jego darcie mordy tak bardzo mi przypomina darcie mordy mojej świnki morskiej, że chciałem je pokazać mojej dziewczynie. No i oczywiście podchodzę i postać kopie normalnie na każdym możliwym złożu. Także ani nie pokazałem fajnej animacji ani nie wiem, kiedy można kopać.

Cytat Napisał bxp Zobacz post
    Jak to jest z tym kopaniem w Zakazanej Kopalni? Próbowałem sobie kiedyś kopać i nagle mam animację, że Lavos drze mordę i nie daje mi pracować. Powtórzyło się to kilka razy i stwierdziłem, że nie można kopać, gdy Lavos łazi po mapie. Jednakże jego darcie mordy tak bardzo mi przypomina darcie mordy mojej świnki morskiej, że chciałem je pokazać mojej dziewczynie. No i oczywiście podchodzę i postać kopie normalnie na każdym możliwym złożu. Także ani nie pokazałem fajnej animacji ani nie wiem, kiedy można kopać.
    Po zbiciu x Lavosów już jej nie ma
    Idk, pierwszym?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia