Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 166 do 169 z 169

Temat: Grupa "Zasłużeni"

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    Magiczny koń o niewyobrażalnej mocy, strzegący to co niepokalane. Sięga po swój dary gdy jego padający z rąk tych, którzy nie są godni jego majestatu.

nie chce byc niemily czy cos, ale wiekszosc poradnikow ze scythe jest robiona chyba tylko po to zeby je sobie zaklepac po czym siedza niedokonczone i praktycznie nie do uzycia przez kilka dni/tygodni - dlatego osobiscie jestem na nie

aktywnosc poza forum podobno sie nie liczy
    Aktywnosc poza forum sie nie liczy, poradniki nie są idealne, ale jako redaktor uwazam, ze Fang daje naprawde dobrą baze w której wystarczy wprowadzac niewiele poprawek - zwlaszcza, ze wykazuje gotowosc do wspolpracy, kiedy mu marudze (co o pewnych mistrzach powiedziec niestety nie mozna).
    Szkoda tylko, ze robi x na raz po łebkach, zamiast przysiąść przy jednym i skończczyc, zeby od razu bylo dobre.
    Idk czy zasluguje na VIPa, ale na pewno podyskutować w gronie osób "z góry" o tym można.

MapY, jakby tak nie odwalał to pewnie VIPa juz dawno by mial - ale on to raczej na forum mfo2.

Z takich kontrowersyjnych postaci, które nie mają, a imo mieć powinny - Antybristler II (za solucje, tworzenie i testowanie - pomimo wszystko, a w sumie jego przedszkolny wyskok z nickiem sie chyba przedawnil), Dorek (za ruszenie poradników w Devos), SOAD (redaktor, tester), lilanna/Hide (bo to dobry ziomek z Lavosów co ma na imie jak ja, kiedys sie dobrze odzywał na forum i troche pociągnął upka Nordii)

Pomyślałbym jeszcze o Miseris/Clover, tutaj nie bylo nigdy działalnosci innej niz uzytkownicza, ale mamy w jej ramach duze wsparcie nowicjuszy w tematach z dzialu Zapytaj eksperta, wsparcie przy tworzeniu poradników... No na pewno to osoba, której radom ja zawdzięczam dojscie do Nordii (i nie jestem jedyny)
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 03-06-2025 o 10:50
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Luxferre
    no coz, jako redaktor na pewno wiesz w tych sprawach wiecej niz ja, zwlaszcza ze osobiscie nigdy za bardzo nie przykladam uwagi na to kto tworzyl dany poradnik - natomiast widze, ze spora czesc z tej aktualizacji po prostu nie jest zbyt wysokiej jakosci - chociaz akurat mapy sa ok po tych wszystkich poprawkach, bo w koncu cos na nich widac i sa calkiem spojne wizualnie pomiedzy poradnikami

jeszcze odnosnie fanga to na pewno moge pochwalic czeste pomysly na fabule/przeciwnikow (grafiki kradzione bo kradzione, ale zakladam ze jest ktos kto moglby zrobic po prostu cos na podobienstwo, inspirowane tym co fang wrzuca) - mimo ze spotykaly sie one czesto z hejtem, to jednak ja doceniam zaangazowanie - no tylko nie wiem czy to samo w sobie zasluguje na range vipa przy tak krotkim stazu

mapy (czy, jak tam woli, nasciturus/"antybristler") mimo wszystko mial jakies tam swoje projekty chociazby z tymi licznikami wykonania eventow czy tracker dropu zlota, i tez nie widze powodu zeby mial na range nie zaslugiwac

antybristler 2 - nie trzeba nic tlumaczyc, oczywiscie ze tak

dorek/stara gwardia - nie mam zdania bo nie znam ich wkladu

natomiast cieszy mnie, ze ktos poruszyl clover - rowniez uwazam ze zasluguje na wyroznienie, na dodatek w przeciwienstwie do wiekszosci osob ktore range vipa juz posiadaja, nie mam zlego slowa do powiedzenia na jej temat
    ::::​)

Jestem za tym, żeby dać Antkowi rangę, bez dwóch zdań.

Clover również zasługuje na nią, patrząc pryzmatem innych osób, którę range posiadają. Poprzednicy się wystarczająco wypowiedzieli na ten temat.

lilanna/Hide (bo to dobry ziomek z Lavosów co ma na imie jak ja, kiedys sie dobrze odzywał na forum i troche pociągnął upka Nordii)
    W chwili obecnej nie uważam, żebym zasługiwał na rangę.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    xani daj vipa to usmaże jakiś poradnik dz

Uprawnienia