Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
A to ci historia.
To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
Odrodzenie Black Legion
Z czego na ten moment można zdobyć Mega Leczenie 4?
Minibossy/Unikaty/Skrzynie/NPC/wymianki/Questy?
Protoceratops (unikat)
Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat
Zaciemniona Gmatwanina
Jak się dostać do trzeciego guzika?
Mam wrażenie że wypróbowałem już każdą ścieżkę, jedyna mi pasująca to blokuje mi jakaś "magiczna bariera" co tepa w inne miejsce mapy + dodatkowo nasza postać mówi że ona słabnie a wcale tak nie jest![]()
Le tits now
Ta magiczna bariera to kilka razy tak musisz podejść i zniknie sobie.
Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat
https://mfo3.pl/r/b41fef1b7
Wbiłem do walki z 1 eny, zakończyłem z 2, czemu nie dostałem ml4 już drugi raz
Może ktoś dać info jak to działa
Chaos to tylko niezrozumiały porządek
Z unikatem musisz mieć ene przed. Inaczej przepada
Miałem 1 energii w momencie dołączania do walki, więc w takim razie nie powinien przepaść skoro mogłem dołączyć na sos, a w momencie w którym walka się kończyła miałem już 2, czyli warunek z posiadaniem co najmniej 1 eny przed końcem też został spełniony lub powinienem dostać drop z 1, bo tak działa to w walkach z zwykłymi potworami
Chaos to tylko niezrozumiały porządek
Na Protoceratopsy musisz mieć ene na 2 sztuki tak samo jak osoba która złapała.
"Udało mi się z Arimanami. Niestety zawiodłem w jednej, kluczowej sprawie – nie chcą być mi posłuszne. Próbowały mnie nawet zaatakować, ale byłem na to przygotowany i wraz z Zaklętym Płaszczem zagoniliśmy je do niezagospodarowanej części warsztatu."
Mefity to rodzaj Arimanów?
Le tits now
Jak to jest z tym kopaniem w Zakazanej Kopalni? Próbowałem sobie kiedyś kopać i nagle mam animację, że Lavos drze mordę i nie daje mi pracować. Powtórzyło się to kilka razy i stwierdziłem, że nie można kopać, gdy Lavos łazi po mapie. Jednakże jego darcie mordy tak bardzo mi przypomina darcie mordy mojej świnki morskiej, że chciałem je pokazać mojej dziewczynie. No i oczywiście podchodzę i postać kopie normalnie na każdym możliwym złożu. Także ani nie pokazałem fajnej animacji ani nie wiem, kiedy można kopać.