Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 46

Temat: Karna czarna pantera która została zbuffowana

Użytkownik Avatar Lethal

Karna czarna pantera która została zbuffowana

Witam, prosiłbym o podanie co zostało zbuffowane u czarnej pantery dla osób które dostały wersje karną. Z mojej strony mogę powiedzieć, że bez eq minimum +6 na 100 levelu to się można podrapać po czole. Na pewno można zauważyć zdolność kończący cios znana z jednej z poprzednich aktualizacji (Z Eliar). Pewnie statystyki ataku zostały podniesione i możliwe, że 7 żyć nie daje negatywnych statusów samej panterze w którejś fazie. Byłem drugą osobą po Evo która wykorzystała zdolność przeczekanie i teraz mamy się męczyć z silniejszą wersja? Wykorzystałem błąd z Evo zanim Eneduerabe napisał komentarz aby następne osoby nie używali tego dalej. Prosimy o wyjaśnienie z wersją karnej pantery. A osoby które zostały tym dotknięte udzieliły głos, a reszta może dobrowolnie udzielić reszcie wsparcia. Buffowanie czarnej pantery jest zagraniem nie fair-play w stosunku do pozostałych graczy, Już bym wolał zrzeknąć się miejsca w rankingu całkowicie bo mnie nie interesuje kompletnie. Współczuje osobie która mogła dać potencjalnie złoty pył tam na koniu po ubiciu tej pantery.

To co chłopaki/dziewczyny jest nas ok 15 osób to co czekamy kolejne 5 lat na Oasis i wtedy sobie ubijemy?

Użytkownik Avatar RaZoR
    Kara dla tych co ubili nie bledem a innym niedopilnowanym sposobem jest absurdalna. To ze jakies zdolki byly nie sprawdzone to juz nie wina zwyklego gracza tylko pseudo testerow.

Tester Avatar FisheR
    Buffowanie czarnej pantery jest zagraniem nie fair-play w stosunku do pozostałych graczy
    Wykorzystywanie rażącego i oczywistego błędu w mechanice bossa jest zagraniem nie fair-play w stosunku do pozostałych graczy

Użytkownik Avatar Lethal
    Przypominam mieliście 5 lat na testowanie bossów i co robiliście? aktualnie to mfo3 pod p2w jest. Koniec wspierania z mojej strony.
    Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat

Tester Avatar nerrux
    Przypominam mieliście 5 lat na testowanie bossów i co robiliście?
    5 lat testowaliśmy panterę dzień w dzień, kurczę że nikt nie wyłapał tego błędu :c

Użytkownik Avatar Lethal
    Cytat Napisał FisheR Zobacz post
    Wykorzystywanie rażącego i oczywistego błędu w mechanice bossa jest zagraniem nie fair-play w stosunku do pozostałych graczy
    rażącym błędem waszym było wypuszczenie aktualizacji z pełnymi blędami i karacie teraz te 15 osób bo wykorzystały przeczekanie na panterze. Prawie podobna sytuacja jak z robakiem piaskowym.
    Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat

Tester Avatar FisheR
    Cytat Napisał Lethal Zobacz post
    Z mojej strony mogę powiedzieć, że bez eq minimum +6 na 100 levelu to się można podrapać po czole.
    Nazwa:  eq lethala na pantere.png
Wyświetleń: 193
Rozmiar:  37.6 KB z tego co widzę z twojego eq na pantere to ty nawet zerówek na 100 lvl nie założyłeś i mówisz, że jest nie możliwe do ubicia. Najpierw załóż chociaż sensowne zerówki na 100lvl a potem się wypowiadaj o trudności danego przeciwnika.

Przypominam mieliście 5 lat na testowanie bossów i co robiliście? aktualnie to mfo3 pod p2w jest. Koniec wspierania z mojej strony.
    Nikt nie jest nieomylny. Zawsze zdarzają się jakiekolwiek błędy i nic na to nie poradzimy, bo wszystkiego nie da się sprawdzić i zawsze się coś przeoczy, ale to nie zmienia faktu i nie daje zezwolenia na wykorzystywanie błędów, które w skutek nieuwagi powstały

Użytkownik Avatar Lethal
    Panie Fisher a skąd wziąć eq na 100 level kiedy nie ma się golda?
    Nie wspominając, że niektórych itemów na targu nie ma.
    Ostatnio edytowane przez Lethal ; 29-05-2025 o 22:08

Tester Avatar FisheR
    Panie Fisher a skąd wziąć eq na 100 level kiedy nie ma się golda?
    Np zarobić? W sposób grindowania itemków i ich następnej sprzedaży innym graczom a dopiero potem porywanie się na bossy

Użytkownik Avatar Clover
    rażącym błędem waszym było wypuszczenie aktualizacji z pełnymi blędami i karacie teraz te 15 osób bo wykorzystały przeczekanie na panterze. Prawie podobna sytuacja jak z robakiem piaskowym.
    Sytuacja zupełnie inna niż z robakiem. Jako iż wysłałeś do mnie pw z linkiem do tego tematu, to się wypowiem:

1. U robaka nie wycofano raportów, u pantery wycofano.
    2. Krwawienie jest statusem, jego brak nie psuje całkowicie bossa, przeczekanie sprawiło, że pantera się wcale nie leczyła.
    3. U robaka wystąpił problem z komunikacją, przez co wiele osób myślało, że jest co całkowicie legitny sposób ubicia, u pantery nikt z góry nie pisał, że tak ma być.

Nie wiem, czy tylko wy macie karną panterę, czy my wszyscy mamy, bo dostała buffa. I szczerze? Nie przeszkadza mi to. Pantera nie jest bossem fabuły głównej i nikt nie kupował specjalnie na nią przeczekania, bo do niczego innego ono nie służy. Więc trudniejsza wersja pantery mi nie przeszkadza tak, jak by to było z robakiem.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Tester
    Witam, prosiłbym o podanie co zostało zbuffowane u czarnej pantery dla osób które dostały wersje karną. Z mojej strony mogę powiedzieć, że bez eq minimum +6 na 100 levelu to się można podrapać po czole.
    O czym ty mówisz? xD

W EQ które wyżej wkleił FisheR udało Ci się doprowadzić Panterę do tego, że zabiła Cię będąc na jednego hita w pierwszej stoczonej walce. I ty mówisz coś o tym, że potrzeba na nią 100 lvl +6 eq, kiedy bez problemu w EQ, w którym biłeś dasz radę to zbić? xD

Użytkownik Avatar Lethal
    Dopóki nie zostanie przywrócona normalna wersja to nie zamierzam dopłacać do tego interesu. Zbuffowana wersja i nie poinformowanie to nieczyste zagranie czyli mamy remis. Nic dziwnego, że ludzie odchodzą od mfo kiedy widzą takie sytuacje. Evo odkrył błąd i dostał karę. Ja mogę powiedzieć, że też przypadkiem to odkryłem tak samo cała reszta. Czekam na film u asasyna jak będzie szkalował nową wersje pantery. Za taką indywidualną konsultacje z każdym to ja podziękuje. Nie zależy mi na rankingu bicia bossów bardziej o dalszy przebieg fabuły i contentu.

Moderator Avatar YourShadow
    Evo odkrył błąd i dostał karę.
    Którego:
    1) nie zgłosił
    2) wykorzystał ubijając tak na drugiej postaci

Użytkownik Avatar Lethal
    Ja się dowiedziałem o tym na forum także ta osoba powinna dostać karę nie ja ani reszta. Kto upublicznił błąd w dziale błędy?
    Gdyby pewien gracz napisałby na pw nie w temacie to reszta by nie wiedziała o tym. Lepiej karać wszystkich

Użytkownik Avatar Clover
    Ja się dowiedziałem o tym na forum także ta osoba powinna dostać karę nie ja ani reszta. Kto upublicznił błąd w dziale błędy?
    A, czyli to nie tak, że nie wiedziałeś o tym że to błąd, bo wyczytałeś to na forum? Dobrze, że się chociaż przyznajesz
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Uprawnienia