Witam, prosiłbym o podanie co zostało zbuffowane u czarnej pantery dla osób które dostały wersje karną. Z mojej strony mogę powiedzieć, że bez eq minimum +6 na 100 levelu to się można podrapać po czole. Na pewno można zauważyć zdolność kończący cios znana z jednej z poprzednich aktualizacji (Z Eliar). Pewnie statystyki ataku zostały podniesione i możliwe, że 7 żyć nie daje negatywnych statusów samej panterze w którejś fazie. Byłem drugą osobą po Evo która wykorzystała zdolność przeczekanie i teraz mamy się męczyć z silniejszą wersja? Wykorzystałem błąd z Evo zanim Eneduerabe napisał komentarz aby następne osoby nie używali tego dalej. Prosimy o wyjaśnienie z wersją karnej pantery. A osoby które zostały tym dotknięte udzieliły głos, a reszta może dobrowolnie udzielić reszcie wsparcia. Buffowanie czarnej pantery jest zagraniem nie fair-play w stosunku do pozostałych graczy, Już bym wolał zrzeknąć się miejsca w rankingu całkowicie bo mnie nie interesuje kompletnie. Współczuje osobie która mogła dać potencjalnie złoty pył tam na koniu po ubiciu tej pantery.
To co chłopaki/dziewczyny jest nas ok 15 osób to co czekamy kolejne 5 lat na Oasis i wtedy sobie ubijemy?