pierwszego nowego miesiąca, zadania specjalne wystęją jako 7-me, 14-te, 21-e i 28-e. Czyli w miesiącu który ma 31 dni możesz pominąć 3 dni zadań i dalej móc ubić rzezimieszka. Więcej informacji o zadaniach dziennych tutaj
pierwszego nowego miesiąca, zadania specjalne wystęją jako 7-me, 14-te, 21-e i 28-e. Czyli w miesiącu który ma 31 dni możesz pominąć 3 dni zadań i dalej móc ubić rzezimieszka. Więcej informacji o zadaniach dziennych tutaj
Ostatnio edytowane przez Hidi ; 28-05-2025 o 12:33
Znam ten temat, czytałem.
Zastanawiałem się, czy liczy gra te 28 dni od czasu gdy się podejmę zadań, czy sztywno wg miesiąca.
Ale dzięki.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Na amie takie cos teraz wystepuje. "Nie możesz dołączyć, gdyż nie uczestniczyłeś w łapaniu." czy to błąd?
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Czy ta Zaciemniona Gmatwanina nie jest jakaś zbugowana trzy razy podchodziłem całe i nie mogłem się dostać do 3 przycisku co jest na samej górze wszystkie drogi poblokowane szukałem po 8 min i nie mogłem żadnej drogi znaleźć jedna była ale to mnie teleportowało w inne miejsce.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Dawno nie dłubałem w skryptach na poważnie. Naprawdę nie ma możliwości sprawdzenia czy status się komuś nie kończy?
Chodzi mi o takie coś, żeby na przykład użyć mikstury skupienia, kiedy przeciwnikowi zostanie 1 tura osłony magicznej.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Zalecany poziom wykonania questa "Kłopoty na plantacji" to 80, a poziom pokonania Abaddona (co daje dostęp do tego zadania) to 82. Czy to błąd?
Takie rozjazdy zdarzają się i wcześniej.
Ja bym się nimi nie przejmował.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Po pokonaniu płaszcza i rozmowie z czarnoksiężnikiem dał mi klucz do warsztatu i zniknął a nie pojawiło nic odnośnie questa trzy siostry to jakiś błąd czy mam go szukać gdzie indziej tego czarnoksiężnika
Gdzie znajdę tawernę ,,kulawy kaczor'' ?
A to ci historia.
To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
Odrodzenie Black Legion