Strona 1155 z 1159 PierwszyPierwszy ... 15565510551105114511531154115511561157 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,311 do 17,325 z 17381

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik
    pierwszego nowego miesiąca, zadania specjalne wystęją jako 7-me, 14-te, 21-e i 28-e. Czyli w miesiącu który ma 31 dni możesz pominąć 3 dni zadań i dalej móc ubić rzezimieszka. Więcej informacji o zadaniach dziennych tutaj
    Ostatnio edytowane przez Hidi ; 28-05-2025 o 12:33

Znam ten temat, czytałem.
    Zastanawiałem się, czy liczy gra te 28 dni od czasu gdy się podejmę zadań, czy sztywno wg miesiąca.
    Ale dzięki.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Na amie takie cos teraz wystepuje. "Nie możesz dołączyć, gdyż nie uczestniczyłeś w łapaniu." czy to błąd?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Na amie takie cos teraz wystepuje. "Nie możesz dołączyć, gdyż nie uczestniczyłeś w łapaniu." czy to błąd?
    Skoro istnieje teraz, to raczej nie jest błędem.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Użytkownik
    Czy ta Zaciemniona Gmatwanina nie jest jakaś zbugowana trzy razy podchodziłem całe i nie mogłem się dostać do 3 przycisku co jest na samej górze wszystkie drogi poblokowane szukałem po 8 min i nie mogłem żadnej drogi znaleźć jedna była ale to mnie teleportowało w inne miejsce.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Czembro Zobacz post
    Czy ta Zaciemniona Gmatwanina nie jest jakaś zbugowana trzy razy podchodziłem całe i nie mogłem się dostać do 3 przycisku co jest na samej górze wszystkie drogi poblokowane szukałem po 8 min i nie mogłem żadnej drogi znaleźć jedna była ale to mnie teleportowało w inne miejsce.
    te teleporty znikają po iluśtam przeteleportowaniach
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

jedna była ale to mnie teleportowało w inne miejsce.
    musisz tą drogą przejść kilka razy aż cię przepuści

Użytkownik
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    te teleporty znikają po iluśtam przeteleportowaniach
    Cytat Napisał jestę nietoperę Zobacz post
    musisz tą drogą przejść kilka razy aż cię przepuści

Dobra dzięki przetestuje

Dawno nie dłubałem w skryptach na poważnie. Naprawdę nie ma możliwości sprawdzenia czy status się komuś nie kończy?

Chodzi mi o takie coś, żeby na przykład użyć mikstury skupienia, kiedy przeciwnikowi zostanie 1 tura osłony magicznej.
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Antybristler II Zobacz post
    Dawno nie dłubałem w skryptach na poważnie. Naprawdę nie ma możliwości sprawdzenia czy status się komuś nie kończy?

Chodzi mi o takie coś, żeby na przykład użyć mikstury skupienia, kiedy przeciwnikowi zostanie 1 tura osłony magicznej.
    W ten sposób nie ma

Użytkownik
    Zalecany poziom wykonania questa "Kłopoty na plantacji" to 80, a poziom pokonania Abaddona (co daje dostęp do tego zadania) to 82. Czy to błąd?

Takie rozjazdy zdarzają się i wcześniej.
    Ja bym się nimi nie przejmował.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Po pokonaniu płaszcza i rozmowie z czarnoksiężnikiem dał mi klucz do warsztatu i zniknął a nie pojawiło nic odnośnie questa trzy siostry to jakiś błąd czy mam go szukać gdzie indziej tego czarnoksiężnika

Użytkownik Avatar Absolute
    Po pokonaniu płaszcza i rozmowie z czarnoksiężnikiem dał mi klucz do warsztatu i zniknął a nie pojawiło nic odnośnie questa trzy siostry to jakiś błąd czy mam go szukać gdzie indziej tego czarnoksiężnika
    Zakończ questa "Zemsty słodki smak" i wróć do gabinetu.
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik Avatar Fang
    Gdzie znajdę tawernę ,,kulawy kaczor'' ?
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Uprawnienia