Kiedy rozpoczyna się cykl miesięczny?
- - - - - - - - - -
Zadan
Kiedy rozpoczyna się cykl miesięczny?
- - - - - - - - - -
Zadan
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
pierwszego nowego miesiąca, zadania specjalne wystęją jako 7-me, 14-te, 21-e i 28-e. Czyli w miesiącu który ma 31 dni możesz pominąć 3 dni zadań i dalej móc ubić rzezimieszka. Więcej informacji o zadaniach dziennych tutaj
Ostatnio edytowane przez Hidi ; 28-05-2025 o 13:33
Znam ten temat, czytałem.
Zastanawiałem się, czy liczy gra te 28 dni od czasu gdy się podejmę zadań, czy sztywno wg miesiąca.
Ale dzięki.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Na amie takie cos teraz wystepuje. "Nie możesz dołączyć, gdyż nie uczestniczyłeś w łapaniu." czy to błąd?
Czy ta Zaciemniona Gmatwanina nie jest jakaś zbugowana trzy razy podchodziłem całe i nie mogłem się dostać do 3 przycisku co jest na samej górze wszystkie drogi poblokowane szukałem po 8 min i nie mogłem żadnej drogi znaleźć jedna była ale to mnie teleportowało w inne miejsce.
Dawno nie dłubałem w skryptach na poważnie. Naprawdę nie ma możliwości sprawdzenia czy status się komuś nie kończy?
Chodzi mi o takie coś, żeby na przykład użyć mikstury skupienia, kiedy przeciwnikowi zostanie 1 tura osłony magicznej.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Zalecany poziom wykonania questa "Kłopoty na plantacji" to 80, a poziom pokonania Abaddona (co daje dostęp do tego zadania) to 82. Czy to błąd?
Takie rozjazdy zdarzają się i wcześniej.
Ja bym się nimi nie przejmował.
Cześć zbóje
Po pokonaniu płaszcza i rozmowie z czarnoksiężnikiem dał mi klucz do warsztatu i zniknął a nie pojawiło nic odnośnie questa trzy siostry to jakiś błąd czy mam go szukać gdzie indziej tego czarnoksiężnika