Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Temat: Rzezimieszek - zdolność na wyższy lvl

Użytkownik Avatar GalaxyPL

Rzezimieszek - zdolność na wyższy lvl

88 lvl:
    Rzezimieszek używa zdolności Uśmiech Losu
    GalaxyPL stracił 775 HP
    GalaxyPL ma status Krwawienie

Użytkownik
    Wraz z aktualizacją fabularną został zaktualizowany wachlarz zdolności rzezimieszka. Prawdopodobnie od 85 lvla na bryzę odpowiada zdolnością Uśmiech Losu
    Dowód : https://mfo3.pl/r/b62693846

- - - - - - - - - -

Jednak nie tylko na bryzę jak udowadnia to galaxypl. Więc prawdopodnie na każdy pozytywny status może tak zareagować

Rzezimieszek przy progu użycia Bryzy użył jej dopiero po zejściu Mobilizacji :P
    Też ciekawa sprawa.

Użytkownik
    Natomiast nie zauważyłem aby się skalował. Wg mnie został na 80. Jak go biłem miałem 86 i poszło znaaacznie prościej niż na 81. W kwietniu dublował mnie co kilkanaście tur, teraz ja jego dublowałem co kilka tur.

Z drugiej strony patrząc po analizie nie widzę abym teraz pokonał go szybciej czy używając mniej miksów niż w kwietniu.
    Ostatnio edytowane przez Hidi ; 28-05-2025 o 09:43

Cytat Napisał Hidi Zobacz post
    Natomiast nie zauważyłem aby się skalował. Wg mnie został na 80. Jak go biłem miałem 86 i poszło znaaacznie prościej niż na 81. W kwietniu dublował mnie co kilkanaście tur, teraz ja jego dublowałem co kilka tur.
    Z drugiej strony, skoro nagrody nie sa skalowane po 80, to czemu Rzezimieszek ma byc trudniejszy :P

Użytkownik Avatar hurzysta
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Z drugiej strony, skoro nagrody nie sa skalowane po 80, to czemu Rzezimieszek ma byc trudniejszy :P
    Bo może będą aktualizowane wraz z czasem?
    Chaos to tylko niezrozumiały porządek

Tester
    Cytat Napisał Hidi Zobacz post

Z drugiej strony patrząc po analizie nie widzę abym teraz pokonał go szybciej czy używając mniej miksów niż w kwietniu.
    Analizując poziomy Rzezimieszka w walkach innych ludzi uważam, że:
    1. Jego skrypt jest już dostosowany do 100lvla, przez co pojawiają się nowe zdolności.
    2. Jego skalowanie nie jest zwiększone. Nadal maksymalne skalowanie jest jak dla gracza z 80lvlem.

Nie wiem kiedy skalowanie zostanie dodane, może za niedługo, może przy wprowadzeniu nowej paczki zadań dziennych do Scythe, nie mam pojęcia.

Użytkownik Avatar Lucy Gray
    Moim zdaniem jest to błąd, ponieważ była informacja, że zadania nie będą dostosowywane do poziomu wyższego niż 85. Jeśli się nie mylę(nie jestem wstanie znaleźć informacji na ten temat) Uśmiech Losu jest zdolnością na wyższy poziom, więc z jakiego powodu Rzezimieszek jej używa? To było coś zmieniane czy nie?
    https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD

Przeniosłem do błędów.
    Piszcie takie rzeczy tutaj, a nie w poradnikach.
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 28-05-2025 o 16:51
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Administrator
    Jest to konsekwencja pozaplanowego zezwolenia na zaliczanie zadań powyżej 85 lvl.
    Gdyby nie to, wszystko było by po staremu.
    Nie będziemy z tym nic robić, chyba że bierzemy pod uwagę przywrócenie blokady, aż do aktualizacji zadań i wtedy "problem" zniknie.

Użytkownik
    Rozumiemy, że jest to pozaplanowe i akceptujemy. Wolę 16k expa + liczne nagrody za zadania dostawać niż 2k więcej za rzezimieszka raz na miesiąc

Uprawnienia