Zobacz wyniki ankiety: Czy potwierdzasz, że błąd istnieje?

Głosujących
13. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)

9 69.23%
  • Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia

0 0%
  • Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić

1 7.69%
  • Według mnie to nie jest błąd gry

3 23.08%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 22 z 22

Temat: [P2] Nie da się obejść krwawienia na robaku piaskowym

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał Clover Zobacz post
    wydałam kasę na specyficzną zdolkę pod specyficznego bossa. Jakby była możliwość odzyskania zwoju (i utracenia dostępu do zdolki ofc), to bym problemu nie robiła, bo bym po prostu sprzedała ją. A tak to mam zdolkę, która pozwala mi nałożyć sobie skupienie. Super przydatne wojom.
    mozesz uzywac w walkach druzynowych na sprzymierzonych magow. zastosowanie w praktyce niemalze zerowe bo zazwyczaj jest brak slotow na takie zabawy, ale nie jest w 100% bezuzyteczne, jedynie w 98%
    mozesz tez uzyc do bicia necrani
    ::::​)

Cytat Napisał Clover Zobacz post
    wydałam kasę na specyficzną zdolkę pod specyficznego bossa. Jakby była możliwość odzyskania zwoju (i utracenia dostępu do zdolki ofc), to bym problemu nie robiła, bo bym po prostu sprzedała ją. A tak to mam zdolkę, która pozwala mi nałożyć sobie skupienie. Super przydatne wojom.
    No takie działania zakrwawiają o rekompensatę w jakiejś postaci.

Dobrze rozumiem, że nałożenie sobie krwawienie na X tur pozwoliło obejść otrzymaniu krwawienia bez limitu? Jak tak to kurde imo dziwnie, że zostało to zmienione przecie to akurat zmyślny sposób na obejście problemu w walce.

To teraz musicie poprawić błędy ze statusami w innych bossach
    https://mfo3.pl/r/b09c993c3 - tu mozna uniknąć zatrucia przy pomocy przeczekania!
    https://mfo3.pl/r/bc52f88ce a tutaj autostatus bariera prowokuje trolla do uzycia normalizacji!
    Wybaczcie, ale musiałem to z siebie wypluć.

Nie podoba mi się, że całkiem ciekawy sposób kontrowania mechaniki i tak trudnego bossa został wykastrowany w takim stylu, bez żadnego powiadomienia czy informacji z góry, po długim okresie od jego zgłoszenia. Te trzy tygodnie pozwoliły dziesiątkom silniejszych graczy, często z wiadomych środowisk (no nie zgadniecie kto zdążył ubić Robaka w ten sposób:
    https://mfo3.pl/r/be182753c) na wykorzystanie tej przewagi, a słabsi i mniej majętni będą mogli się pomęczyć. Skoro to błąd gry - moglibyśmy oczekiwać wdrożenia stosownego punktu regulaminu.
    Nie podoba mi się też liczba błędów w bossach, które weszły na live (i tu moglbym napisać coś więcej, ale zachowam to dla siebie), do tej pory na taki mankament cierpiała zmora i to chyba tyle (a na nią zmiana weszła w dniu upka/następnym).
    Ostatnio edytowane przez Violetta Valery ; 25-05-2025 o 14:48
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

tbh, powinno to być na odwrót jeśli już -> po miesiącu od wejścia upka powinnobyć "osłabienie" robaka pozwalające na zabijanie go w owy, zbanowany sposób. Albo po np. 3 miesiącach

Teraz rozwiązania to:
    - przywrócenie wersji sprzed zmian
    - zmienienie robaka że zaczyna walkę z krwawieniem/może dostać krwawienie
    - coś o czym wspominałem wcześniej, czyli zrobienie dwóch rankingów na lvl pokonania bossa
    Le tits now

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Fajnie, że usuwacie posty, ale dobra, żeby nie było że znów przeginam...
    Mocno nie w porządku jest zmienianie takiego bossa w trakcie.
    Przywrócić starą wersję na już.

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Zgodnie z informacjami, które uzyskałem "z góry"
    1. Poprawka do bossa Robak Pustynny (uniknięcie krwawienia) może zostać wycofana w przypadku, gdy twórca tego przeciwnika wyrazi na to zgodę. W przypadku wyrażenia zgody, twórca proszony jest o kontakt z administracją lub koordynatorami.
    2. Poprawka do bossa Czarna Pantera nie zostanie wycofana. Osoby, które wykorzystały ten błąd (punkt 20 regulaminu gry) mogą spotkać konsekwencje, a ich wyniki z rankingu mogą zostać usunięte. Sprawy te będą rozpatrywane indywidualnie.

Zamykam.

Uprawnienia