Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Wymiany

Użytkownik

Wymiany

Cześć, strasznie ciężko jest znaleźć kogoś do wymiany mini a nawet do pomocy jeśli się jest randomem :< Chcę wymieniać codziennie Lilith/Behemotha i może Malboro, mam dobre staty i raczej w porządku skrypt (z prezki jakiegoś pro gracza;p), może ktoś jest w podobnej sytuacji to niech napisze i będziemy wymieniać.

Użytkownik Avatar Alvi
    chetnie pomoge z kazdym minibosem, prosze pisac na grze lub discordzie TATUAZYK2115 pozdrawiam
    Przepraszam że zakłócam Pana spokój ale od trzech tygodni ciągle mi dokuczają te same osoby takie jak:
    Eresmel,Elrond Undómiel, Dark, Azekami, Harrious, Fusia
    Czuję się prześladowany i gra mi się bardzo nieprzyjemnie, po nieudanych rozmowach z tymi graczami jestem zmuszony prosić Pana o interwecję.

Użytkownik Avatar Karoxus
    Również chętnie pomogę z każdym minibossem ;p piszcie na grze lub na discord karoxusik
    Hold up, I'm tripping

Użytkownik Avatar Alistair
    Z ogarniętym profilem wchodzisz w wyszukiwarke graczy, zaznacz sobie tylko tych online i ta sama wiadomość do 10-15 osób typu "siema wym lil/beh ?" i powinna się ekipa znaleźć, teraz wszyscy wymieniają na potęgę, tylko patrz w raportach czy ktoś już nie ubił wcześniej ✌️

Użytkownik Avatar Karoxus
    Cytat Napisał Alistair Zobacz post
    Z ogarniętym profilem wchodzisz w wyszukiwarke graczy, zaznacz sobie tylko tych online i ta sama wiadomość do 10-15 osób typu "siema wym lil/beh ?" i powinna się ekipa znaleźć, teraz wszyscy wymieniają na potęgę, tylko patrz w raportach czy ktoś już nie ubił wcześniej ✌️
    W razie czego, na mojej prezentacji jest serwer gdzie z łatwością można znaleźć kogoś do wymian ;p
    Hold up, I'm tripping

Użytkownik Avatar Pustka
    Cytat Napisał Yenenena Zobacz post
    Cześć, strasznie ciężko jest znaleźć kogoś do wymiany mini a nawet do pomocy jeśli się jest randomem :< Chcę wymieniać codziennie Lilith/Behemotha i może Malboro, mam dobre staty i raczej w porządku skrypt (z prezki jakiegoś pro gracza;p), może ktoś jest w podobnej sytuacji to niech napisze i będziemy wymieniać.
    Ja z Memekino szukamy stałej ekipy do wymiany lilith i behemotha, mozesz do nas dołączyć

Uprawnienia