Z jakich wymian można dostać eq farmera?
Z jakich wymian można dostać eq farmera?
To offend a weak man, tell him the truth.
Zna ktoś warunek na śmiertelny drenaż Necrona? Ciekaw jestem czy to jest losowe czy od czegoś zależne.
#repairtanatos
wie ktoś, co robię nie tak z zagadką Mildred? wpisuję 5. dzień z rzędu "siłę buduje wiedza i zasadność" co wydaje sie jedyną możliwą opcją (aąbcćdeęfg; ąptn jćłćrm dpmłęh p ęhahłwzbl) i za każdym razem odsyła mnie z kwitkiem. próbowałem wszystko capslockiem, pierwszą literę, pierwszą literę każdego słowa, nic nie działa
Ostatnio edytowane przez Julek ; 18-05-2025 o 05:52
Wiesz, że chodzi o zaradność mistrzu? Takiego byka zrobić w zagadce :-)
Koniec wspierania tej gry, Chciałbym podziękować chłopakom za wspólną przygodę. Widzimy się w Oasis za 5 lat
Zmienane coś było w łasce na amie? Bo 2 x pod rząd nie dala na 6 wodach nie zdjela statusów.
O co chodzilo w aferze sprzed kilku ładnych lat, że jakiś wysoko postawiony gracz płacił w mfowskiej walucie nastolatkom za nudesy?
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Czemu Malboro nie jest kingiem?
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
W związku z tematem - wymienię zdjęcia swoje lub świnek za eq +8
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Jak uruchomić okradanie handlarza?