Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Równi i równiejsi

Użytkownik Avatar JeGGeRr

Równi i równiejsi

A bym tematu nie poruszał tylko została kwestia usunięcia mojego ostatniego komentarza z danego działu bez jakiejkolwiek informacji, no tak ja wiem że wy możecie wszystko, ale no są pewne granice xD. Kwestia pseudo regulaminu który były tester a obecny ma przed sobą , jak to w końcu jest można solować bossy przy update czy nie? Bo z tego jak się administracja zachowała usuwając mój post wychodzi na to że wystarczy wykupić odpowiednią ilość mf by dana kara bądź restrykcja zniknęła, albo nawet ban na konto . Ja rozumiem że gra polega w większości na wyciąganiu od ludzi hajsu na kupowanie mf(oczywiście nie dosłownie, żeby nie było xD). Ale no, wychodzi na to że im więcej władujesz mf tym mniejsze konsekwencje wychodzą w przypadku kary za jakiekolwiek przewinienia. Chyba że to kwestia prywatne to sugerowałbym załatwiać takie sprawy prywatnie a nie za pomocą gry xD. PS. tym razem zrobię SS z postem żeby nie było że zniknie jak niewygodny temat po 5 minutach jak w przypadku poprzedniego
    Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo

Hej, jesteś tu nowy?

Użytkownik Avatar JeGGeRr
    Cytat Napisał I Miss Extasy Zobacz post
    Hej, jesteś tu nowy?
    Kurna, no żeś mnie rozbroiła XD ale niestety nie, po prostu chciałem z ciekawości zapytaj co "tosterzy" i Twórcy mają do powiedzenie na ten temat
    Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    A o czym mowa?

- - - - - - - - - -

Z racji, że sprawa wyjaśniona na PW temat zamykam, lecz zostawię tutaj ogólną moją wypowiedź do zapoznania.
    Przy okazji temat przeniosę do odpowiedniego działu.

Informacja na przyszłość: Jeżeli ktoś z Was uważa, że jakiś gracz/grupa graczy jest traktowana niesprawiedliwie wobec innych to stwórzcie odpowiedni temat w dobrym do tego dziale, wyjaśnijcie o co chodzi, jakie zachowanie jest wg Was niesprawiedliwe, jak powinno to wyglądać.
    Wstawianie postów takich jak "wiadomo, testerzy mają przewagę ;pppp", "wystarczy zapłacić i jest się lepiej traktowanym", "jak zwykle cenzura bo usuwają post bez ostrzeżenia!!" bez jakiejkolwiek argumentacji, dodatkowo w zazwyczaj losowym (niepowiązanym) temacie jest zwyczajnie traktowane jako spam i off-top.

I tak, posty mogą być z takiego powodu usunięte bez wstawiania oficjalnego ostrzeżenia czy bana. Nie widzę sensu, aby za każdy usunięty post leciał przysłowiowy "wpis do kartoteki". Ja np. daję bany tylko, gdy ktoś ma w danej chwili aktywnego warna. Osobiście staram się dawać duży luz tutaj, ale szanujmy się i swój czas. Jeżeli uważacie, że jakiś post został usunięty niesprawiedliwie to zapytajcie się któregoś z moderatorów dlaczego dany post zniknął bądź kto ten post usunął, aby ten konkretny moderator wyjaśnił swoją decyzję.

Pozdrawiam i buziaki dla każdego.

Uprawnienia