-
Czapki z głów dla zespołu odpowiedzialnego za aktualizacje
To tak może mój post od serca, ale no zachęcam do dołączenia się do życzeń.
Może to osobiście moja perspektywa jako osoby, która z grą przygodę zakończyła w sumie „dość dawno”, łopanie chyba minie z 4, może 5 lat?, ale jest coś takiego co wywołało uśmiech na mojej twarzy, kiedy w DMach na Discordzie dostałem informację o nowej aktualizacji. Nie powiem, zerkałem od czasu do czasu na stan, w jakim jest obecnie gra, czy coś się ruszyło od NordiiAzaradostatniego miasta, ale było to najczęściej z nudów i uroków pracy na nocki z milionem godzin czasu wolnego. Szczerze nie byłem pewien czy na tym nie skończy się obecnie gra, że nie uda nam (a raczej wam) uratować wspólnego brata (który już chyba nawet oficjalnie jest już pełnoletni). Ale no jest to krok, olbrzymi krok ku ukonczeniu tego zadania.
Ale nadal, nie ważne od tego, jak długo przyszło czasu czekać nam na kolejnego „upka” chcialbym no złożyć podziękowania. Dla każdego, kto brał udział przy tworzeniu aktualizacji, dokładając cegłówkę do miasta, a raczej miast, które teraz mogą zwiedzić gracze. Jednak łatwo narzekać tak stojąc z boku i czekając, ale no jednak żeby to wszystko weszło w życie potrzeba było wysiłku, pracy i zaangażowania sporej ilości osób. I każdej z nich chciałbym szczerze pogratulować, „good job”, no i żebyście nie spoczli na laurach - robota robotę goni.
Chylę też czoła Tomiemu, który no tyle czasu dźwigał ciężar gry i serwera na swoich barkach i mam nadzieję, że nie jest to jednak czysto projekt hobbistyczny, a że chociaż w jakimś stopniu się coś zwraca. Niemniej, wyrazy wielkiego uznania z mojej strony i no mam nadzieje, że uda się doczekać dnia, w którym cały ten projekt zostanie ukończony (a przynajmniej w kwestii fabularnej).
Tak samo wielkie gratulacje wszystkim koordynatorom, którzy mają od zalania roboty za każdym razem, jak trzeba jakąś nawet drobną rzecz poprawić. Niewdzięczna, ale satysfakcjonująca (mam nadzieję) praca. Oby tak trzymać.
No i każdemu testerowi gratuluje wytrzymania testów, które bywają naprawde wykańczające xD Coś o tym wiem.
No i mam nadzieję, że morale są pozytywne i że w głowach sporo pomysłów na przyszłość no i przede wszystkim mam nadzieję, że gracze docenią cały wkład w pracy w aktualizację. Może sam nawet i wrócę zobaczyć, jak to tam wam w rzeczywistości wyszło 
Jeszcze raz, czapki z głów dla was.
PS: dzięki za wzmiankę przy quescie z Dzbanem, całkowicie wypadło mi z głowy że coś miałem z tym związanego haha Dla osoby, która w ogóle była za odkopanie tego odpowiedzialna, serdeczne dzięki. Jakoś tak mi to zrobiło dzień (a raczej noc).
-
Użytkownik
Y si algún día decides volver, aunque sea solo para caminar un rato por las calles nuevas
y escuchar un poco de tu historia saludos desde mexico.
A jeśli pewnego dnia zdecydujesz się wrócić, choćby tylko po to, by na chwilę przejść się nowymi ulicami...
I posłuchać trochę twojej historii... Pozdrowienia z Meksyku..
-
Miła odmiana takie niestandardowe opinie poczytać, dzięki.
Uprawnienia