Zobacz wyniki ankiety: Fakty mówię, rel?

Głosujących
44. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

41 93.18%
  • Nie

3 6.82%
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 47

Temat: Podwyższenie limitów wymian w Nordii.

Użytkownik
    Mordzia, nie masz na co liczyć. Ja na odpowiedź odnośnie odnawiania zbieranek o północy czekałem ponad 9 miesięcy i to tylko po to żeby usłyszeć że Tomiemu się nie podoba ten pomysł bo nie i koniec. Brak logicznych argumentów. Administracji podoba się tylko jak doładowujesz sobie MF przed każdym eventem a tak to możemy ich cmoknąć w ...nosek

Użytkownik Avatar Pustka
    Cytat Napisał BamboMudżynek Zobacz post
    Mordzia, nie masz na co liczyć. Ja na odpowiedź odnośnie odnawiania zbieranek o północy czekałem ponad 9 miesięcy i to tylko po to żeby usłyszeć że Tomiemu się nie podoba ten pomysł bo nie i koniec. Brak logicznych argumentów. Administracji podoba się tylko jak doładowujesz sobie MF przed każdym eventem a tak to możemy ich cmoknąć w ...nosek
    więcej wiary w admina, to nie jest tak, że ma nas w dupie, albo, że jego obchodzą tylko MF, bo nie. Ma zapewne plany już ustalone i po prostu musicie mu zaufać, bo nie robi tego bez powodu i naprawdę się stara, żeby graczom żyło się tutaj lepiej i wie co robi. Być może coś się zmieni + wciąż nie dostaliśmy odpowiedzi więc nie zakłądajcie z góry, że nie wejdzie

Powinniście się cieszyć, że admin pojawia się na pierwszą godzinę eventu w grze i można sobie zrobić z nim pamiątkowe zdjęcie.

Użytkownik Avatar Azekar
    Cytat Napisał Pustka Zobacz post
    więcej wiary w admina, to nie jest tak, że ma nas w dupie, albo, że jego obchodzą tylko MF, bo nie. Ma zapewne plany już ustalone i po prostu musicie mu zaufać, bo nie robi tego bez powodu i naprawdę się stara, żeby graczom żyło się tutaj lepiej i wie co robi. Być może coś się zmieni + wciąż nie dostaliśmy odpowiedzi więc nie zakłądajcie z góry, że nie wejdzie
    Wciąż nie wiem dlaczego nie mam cię w ignorowanych, ale już naprawiłem błąd. Ponownie proszę o to, aby w temacie nie wypowiadały się osoby, które mają zerowe pojęcie o grach z gatunku MMORPG i o MFO stricte.
    Miło jest być ważnym, ale ważne jest być miłym.

Cytat Napisał Azekar Zobacz post
    Wciąż nie wiem dlaczego nie mam cię w ignorowanych, ale już naprawiłem błąd. Ponownie proszę o to, aby w temacie nie wypowiadały się osoby, które mają zerowe pojęcie o grach z gatunku MMORPG i o MFO stricte.
    To po co się wypowiadasz?

Użytkownik Avatar Azekar
    Cytat Napisał Andrzej Drzewo Zobacz post
    To po co się wypowiadasz?
    Również nie mam pojęcia, dlaczego wciąż się tutaj produkujesz, jak już mówiłem; wróć, gdy będziesz miał jakiekolwiek argumenty. I tak, wciąż czekamy na odpowiedź z góry.

Użytkownik Avatar Pustka
    Cytat Napisał Azekar Zobacz post
    A starałem się jak mogłem, by moje posty nie prowokowały ludzi, bo to zawsze kończy się takim spamem. Wybaczcie mi

Teraz muszę Ci wytłumaczyć kilka spraw. Jeżeli chcesz o czymś ważnym ze mną porozmawiać to poczekaj na swoją kolej, póki co nie napisałeś żadnych głupot (i oby tak dalej) dlatego nie mam nic do narzucenia. Zwłaszcza, wtedy kiedy się z Twoim tematem zgadzam.

Użytkownik
    Rydze mają btw limity z eliar? Czy w innych miastach też były jakieś "limity"?

Użytkownik Avatar Azekar
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Rydze mają btw limity z eliar? Czy w innych miastach też były jakieś "limity"?
    Tak, mają limit 100 sztuk dziennie, co jest akurat rozsądnym ograniczeniem.

Użytkownik Avatar fufcio
    Wina Tuska
    Bottom Text

Użytkownik Avatar Azekar
    Chciałbym podziękować szanownej administracji za zażarte zaangażowanie w tym temacie. Od dwóch miesięcy nie uzyskaliśmy nawet cienia odpowiedzi z jej strony, lecimy dalej Panowie.

Użytkownik
    Średni czas odpowiedzi to około pół roku, także kolego jeszcze długa droga

Użytkownik Avatar Platynowy
    Cytat Napisał BamboMudżynek Zobacz post
    Średni czas odpowiedzi to około pół roku, także kolego jeszcze długa droga
    Kolega przedstawił ten optymistyczny scenariusz

Użytkownik Avatar Azekar
    Lecimy po trzeci miesiąc jak Małysz po złoto

Użytkownik Avatar DawidXD
    Ziomeczki przecież to nie pierwszy raz kiedy coś co chce społeczność zostaje bez odpowiedzi, czy nawet nie przechodzi tylko dlatego że nie podoba się administracji.
    Miłego dnia

Uprawnienia