Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 18 z 18

Temat: Hello from mexico, Hola amigos!

Użytkownik
    Hola amigos! por fin nivel 11 ya para salidar de la ciudad... muchas gracias por su apoyo a los jugadores Anaya, Asteroid Cluster, CzembroII, GalaxyPL que me apoyaron en el juego.. es hora de aventurarnos

Nazwa:  dili out.PNG
Wyświetleń: 139
Rozmiar:  819.5 KB

Użytkownik
    Por cierto intente resolver todos los diarios y sus tareas pero no pude terminar el primero de todos que es recuperar al hermano.

"Uratuj brata z rąk Thanarga" alguien sabe como se finaliza esta tarea no quiere irme de la ciudad Dili sin antes terminar estas tareas.

y otra duda como se entra al establo "Dom Klausa i Heleny" ya que pide una llave y no pude encontrarla.

Tłumaczenie na polski:
    Aha, próbowałem rozwiązać wszystkie dzienniki i ich zadania, ale nie udało mi się ukończyć pierwszego z nich, czyli "uratować brata z rąk Thanarga". "Uratuj brata z rąk Thanarga" – ktoś wie, jak ją zakończyć? Nie chcę opuszczać miasta Dili, dopóki tego nie zrobię.

I jeszcze jedno pytanie: jak wejść do stajni "Dom Klausa i Heleny"? Wymaga klucza, ale nie mogłem go znaleźć.
    Nazwa:  closed.PNG
Wyświetleń: 138
Rozmiar:  342.2 KB

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    iHola Morrison!
    1. De nada
    2. Establo es abierto despues 16:00 servertime.
    3. "Uratuj brata" es mas importante mision, nadie la hacido. Puedes empezar Eternia misiones

Witaj!
    1. Nie ma za co.
    2. Stajnia jest otwarta po 16:00 czasu serwera.
    3. "Uratuj brata" jest najważniejszą misją, której nikt nie wykonał. Możesz zaczynać misje z Eternii.

Uprawnienia