Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 18

Temat: Hello from mexico, Hola amigos!

Użytkownik

Uśmiech Hello from mexico, Hola amigos!

Hola amigos que buen juego he encontrado, no me lo esperaba es como volver 2006 juegos flash pero en linea lastima que vivo al otro lado del mundo y el horario dia noche son diferentes pero espero hacer amigos proximamente, este juego me recuerda a esos años 2009 de los juegos flash. excelente juego.

Dudas:
    Por error tome como vocacion guerrero se puede cambiar a mago con el mismo avatar?

. Se podra traducir de pl a español? (actualmente uso translate de google pero no me traduce todo )

ChatGPT Tłumaczenie na polski:

Cześć przyjaciele, jaka świetna gra! Nie spodziewałem się, że to jak powrót do gier flash z 2006, ale w wersji online. Szkoda, że mieszkam po drugiej stronie świata i rozkład dnia i nocy jest inny, ale mam nadzieję, że niedługo zdobędę tu przyjaciół. Ta gra przypomina mi te czasy z 2009 roku i gier flash. Naprawdę świetna gra.

Wątpliwości:

Czy przez pomyłkę wybrałem klasę wojownika i można ją zmienić na maga bez zmiany avatara?

Czy będzie możliwość przetłumaczenia gry z polskiego na hiszpański? (obecnie używam tłumacza Google, ale nie tłumaczy on wszystkiego )

Użytkownik Avatar stanley
    Hola amigo, cambiar de profesión no es posible sin comprar puntos "MF" pagados. También puedes crear un nuevo personaje con la profesión de Mago, tres personajes por cuenta. Como fanático de la cultura y el idioma español, cruzo los dedos por ti y te deseo suerte en nuestra comunidad. Espero que los administradores se abran a los jugadores de fuera de Polonia y traduzcan el juego a otros idiomas.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Witamy w MFO3!
    iBienvenido en MFO3!

Mozesz zmienic postac wojownika na maga za platna walute lub zalozyc nowa postac maga (darmowe sa 3 postaci na koncie, nastepne za MF).
    Puedes cambiar de guerrero al mago por moneda pagada (MF) en el juego o crear el nuevo mago (3 personajes son posible sin pagar, proximos por monedas MF).

Gra istnieje obecnie tylko w jezyku polskim, zatem musisz komunikowac sie z translatorem lub zamiennie po angielsku.
    El juego existe solo en polaco, debes comunicarse con translator o en ingles.

Love Mexico from Poland

Czy język hiszpański i meksykański jest tym samym?

Użytkownik
    Hola amigos gracias por su apoyo, hoy ya subi a nivel 7 espero llegar a 10 hoy

Cześć przyjaciele! Dziękuję za wasze wsparcie. Dzisiaj już awansowałem na poziom 7 i mam nadzieję, że uda mi się dziś osiągnąć poziom 10.

(Dosłownie: "Dziś już wszedłem na poziom 7...")

Nazwa:  siema.PNG
Wyświetleń: 308
Rozmiar:  663.0 KB

Użytkownik
    Muchas gracuas amigos tambien sabes como agregar lista de amigos? conoci una persona en el juego conversamos pero no supe como aguardarlo en mis contactos

Użytkownik
    Gracias amigo!

Tłumaczenie na polski:
    Dzięki, przyjacielu! Twoja informacja była pomocna. Właśnie znalazłem opcję MF.

Cytat Napisał BlackRedWhite Zobacz post
    Urzędowym językiem w Meksyku jest Hiszpański.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Morrison Zobacz post
    Muchas gracuas amigos tambien sabes como agregar lista de amigos? conoci una persona en el juego conversamos pero no supe como aguardarlo en mis contactos
    Nazwa:  4bc2b012-6741-4ecc-91bc-b4780fca6968.jpeg
Wyświetleń: 289
Rozmiar:  5.4 KB
    ESPAÑOL:¡Hola mi amigo! Para seguir a alguien en su perfil, debes hacer clic en el ícono del "ojo" (el cuarto desde la izquierda). También puedes crear un equipo con hasta tres personas más.

POLSKI: Witaj przyjacielu! By kogoś obserwować na jego profilu musisz kliknąć ikonę ,,oka" (czwarta od lewej) . Możesz również stworzyć drużyne, maksymalnie z trzema innymi osobami.

Użytkownik
    Tanks Stanley, me sirvio para agregar a Czembro II me ayudo a matar el Dragon para finalizar la mission de Smocza Łuska dla rycerza Hubertusa .

Level 10
    Nazwa:  level10.PNG
Wyświetleń: 290
Rozmiar:  139.2 KB

Cytat Napisał BlackRedWhite Zobacz post
    Meksykański to dialekt hiszpańskiego. Istnieją jeszcze języki "meksykańskie" tj. używane na tych ziemiach przed hiszpańską kolonizacją, ale to narzecza obejmujące małe grupki autochtonów
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Eresmel
    @Tomi sprawdziłbyś o ile się da jaki chłop ma ping? Aż ciekawe czy on trolluje czy faktycznie meksykaniec xdd
    This is a certified hood classic

@tomi kiedy tłumaczenie na hiszpański, będzie $$$

Użytkownik
    W pierwszej kolejności powinno być tłumaczenie na ang. - interfejsu i fabuły, przynajmniej pierwsze 20% gry. To samo z procesem rejestracji/logowania.
    I powinno to być zrobione w niedalekim czasie po update.

Uprawnienia