Hola amigos que buen juego he encontrado, no me lo esperaba es como volver 2006 juegos flash pero en linea lastima que vivo al otro lado del mundo y el horario dia noche son diferentes pero espero hacer amigos proximamente, este juego me recuerda a esos años 2009 de los juegos flash. excelente juego.
Dudas:
Por error tome como vocacion guerrero se puede cambiar a mago con el mismo avatar?
. Se podra traducir de pl a español? (actualmente uso translate de google pero no me traduce todo)
ChatGPT Tłumaczenie na polski:
Cześć przyjaciele, jaka świetna gra! Nie spodziewałem się, że to jak powrót do gier flash z 2006, ale w wersji online. Szkoda, że mieszkam po drugiej stronie świata i rozkład dnia i nocy jest inny, ale mam nadzieję, że niedługo zdobędę tu przyjaciół. Ta gra przypomina mi te czasy z 2009 roku i gier flash. Naprawdę świetna gra.
Wątpliwości:
Czy przez pomyłkę wybrałem klasę wojownika i można ją zmienić na maga bez zmiany avatara?
Czy będzie możliwość przetłumaczenia gry z polskiego na hiszpański? (obecnie używam tłumacza Google, ale nie tłumaczy on wszystkiego)