Zobacz wyniki ankiety: Czy te zmiany Wielkanocne były potrzebne?

Głosujących
69. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

7 10.14%
  • Nie

62 89.86%
Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 91 do 92 z 92

Temat: Nowe zmiany jajka i zająca

Użytkownik
    @clover, nie wiem czy był/była taki/taka chętna/y spalić 9 k energii np na zającu albo na jakimśkolwiek mini. Takie spalenie eny samemu trwa kilka dni a jeszcze wszytko manualnie jeszcze dłużej sam kiedyś manualilem na zającu tyle eny albo Nilem wdowy i stwierdzam, że to bardzo dużo strata czasu. Są skrypty free na forum, są skrypty free na arkadii(do którego nie mam niestety dostępu bo sobie zasłużyłem na to bo ciągle wychodziłem i wchodziłem jak idiota przez trolli). Rozumiem, że manulność jest dla ciebie pasją ale nie każdy ma czas tak ciągle walic manu w szczególności, że ja sam waliłem zająca na tym evencie i to aż 7/8 h zajęło a jak dostałem skrypt to się gwałtownie zmniejszyło to bicie zająców.

Użytkownik Avatar JeGGeRr
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    @clover, nie wiem czy był/była taki/taka chętna/y spalić 9 k energii np na zającu albo na jakimśkolwiek mini. Takie spalenie eny samemu trwa kilka dni a jeszcze wszytko manualnie jeszcze dłużej sam kiedyś manualilem na zającu tyle eny albo Nilem wdowy i stwierdzam, że to bardzo dużo strata czasu. Są skrypty free na forum, są skrypty free na arkadii(do którego nie mam niestety dostępu bo sobie zasłużyłem na to bo ciągle wychodziłem i wchodziłem jak idiota przez trolli). Rozumiem, że manulność jest dla ciebie pasją ale nie każdy ma czas tak ciągle walic manu w szczególności, że ja sam waliłem zająca na tym evencie i to aż 7/8 h zajęło a jak dostałem skrypt to się gwałtownie zmniejszyło to bicie zająców.
    Tylko tu chyba była mowa o globalu jak dobrze czytam a nie o mini/unikacie xD ale no, reasumując dostaliśmy zmiany globala o których każdy musiał się dowiedzieć osobiście bijąc bądź oglądając walki, zero odzewu ze strony moderacji czy samego twórcy śmiech na sali, i tak wydaje mi się że łagodnie zostało to powiedziane. Zmiany wprowadzone z racji wprowadzenia 100lv który nie wszedł jeszcze brak wcześniejszych informacji na jakikolwiek temat eventu ale do tego się przyzwyczailiśmy przecież . Event zaliczyć można obecnie do tych do odbębnienia dla kolekcjonerek jak ktoś zbiera i wbicia pożeraczy. Niby się człowiek łudził że coś nowego wreszcie będzie ale czy tego którykolwiek gracz oczekiwał, szczerze wątpie
    Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo

Uprawnienia